Sömestr tatili için vizesiz ülkeler

Ailenizle birlikte sonbaharın keyfini yaşamak için vizesiz yurtdışı ülkelerine gidebilirsiniz. İşte vizesiz yurtdışı ülkeleri...

Çocuklarınızla birlikte yeni yerler görmek, yeni kültürleri keşfetmek için vizesiz yurtdışı ülkelerine seyahat etmenizi öneriyoruz. İşte sizler için derlediğimiz vizesiz yurtdışı ülkeleri...

Osmanlı tarihi kokan Bosna Hersek!

Bosna Hersek, Türklerin en sık seyahat ettiği ülkeler arasında yer alıyor. Özellikle başkent Saraybosna her yıl turistlerin akınına uğruyor.

Osmanlı'dan kalma camiler, yapılar ve köprüler şehre muhteşem görüm kazandırıyor. Ve Bosna'nın zengin mutfağı muhteşem yemekleri sizleri bekliyor.

Arnavutluk vize istemiyor! 

Vizesiz ülkeler arasında yer alan Arnavutluk, gezginlerin en çok tercih ettiği ülkeler arasında yer alıyor. Ülkenin başkenti Tiran, tarih dolu güzelliklerle dolu.

En özel yerlerin başında Ulusal Tarihi Müze, Osmanlı saat kulesi ve Ethem bey Camisi geliyor. Arnavutluk yemeklerini de unutmamak lazım. Özellikleri böreklerini yemeden geri dönmeyin.

Doğa harikası Gürcistan! 

Vizesiz gidebileceğiniz ülkelerden biri de Gürcistan! Tarihi dokuya sahip olan Gürcistan masmavi deniziyle doğa harikası.

Orta Cami, Botanik Park, Sputnik Tepesi ve sahil şeridi görülmesi gereken yerler. İpek Yolu üzerinde bulunan başkent Tiflis birçok güzelliği içinde barındıyor. 

Sonbaharın son demelerinde, çok uzağa gitmeden tarih ve kültür dolu vizesiz yurtdışı ülkelerini tercih edebilirsiniz.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0