Metrobüsteki kadına bir tekmeli saldırı daha!

Metrobüste ikinci bir Ayşegül Terzi olayı yaşandı. Otobüste tanımadığı bir adamdan tekme yiyen Ayşegül Terzi'den sonra benzer olay genç kadının başına geldi.

8 Ağustos'ta metrobüste gerçekleşen tekmeli saldırı olayı Ayşegül Terzi'nin başına gelen olayı aratmadı. Sevim T., kendisini taciz etme girişiminde bulunan Murat U.'yu uyarmasına rağmen saldırıya maruz kaldı. Aralarında yaşanan tartışma kısa zamanda büyüdü.

Metrobüs kapısının açılması üzerine tacizci Murat U., genç kadına tekme atarak genç kadını metrobüsten dışarı fırlattı. Neye uğradığının şaşıran genç kadının imdadına güvenlik görevlileri yetişti.

Suçunu itiraf eden Murat U., genç kadın tarafından küfür ve hakarete maruz kaldığından dolayı darp ettiğini söyledi. Sevim T.'den şikâyetçi olan Murat U., kendisinin de kadın tarafından darba maruz kaldığını ifade etti. 

Soruşturma sonucunda Murat U.'ya "cinsel taciz ve kasten yaralama" iddiasıyla dava açılırken Sevim T.'ye "hakaret ve basit yaralama" iddiasıyla dava açıldı.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

Ramo 7 yıl önce

Laiikçi medya ve şakşakçıları bakalım bu örtülü kıza yapılanı nasıl değerlendirecek. Hep beraber takip edelim.

Toplam 1 beğeni

misafir 7 yıl önce

Ne hallere düştük ! yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler ya.. Bütün bunların sebebi adaletten uzak hukuk sistemidir. Hergün televizyonlara bu tip adilikleri yapanların serbest kaldıkları yansıyor. Cezalar caydırıcı değil!!!

Toplam 8 beğeni