Kadınlara özel 5 yıldızlı otomobil!

Trafikte kolayca ilerlemek ve kendinizi her zaman konforlu hissetmek istiyorsanız, bu otomobil tam size göre...

Biz kadınların sevebileceği bir model daha otomobil dünyasına katıldı. Uzak doğudan kopup gelen bu modelin Suzuki Ignis.

Ignis, daha önce 2000 - 2008 yılları arasında üretilmiş olsa da, karşımızdaki model Suzuki Vitara'nın küçültülmüş hali gibi. Zira kaputun iki yanındaki havalandırmalar iki modelde kullanılıyor. Ayrıca her iki model de keskin hatlara sahip.

Öte yandan SUV olarak tanıtılan Ignis, boyutlarıyla şehirliler için avantaj sunuyor.

Özellikle dümdüz olan arka yapısı park esnasında avantaj sağlayabilir. Yine aracın ön tarafının kısa ve yüksek olması, park ederken hesaplama işini kolaylaştırabilir.

İç mekanda ise sadelik hakim. Kafa karıştıran 'tuş kalabalığı' yok. Tamam, kabul, biraz dar görünüyor. Ama eşya gözleri yeterli gibi...

Ignis'te 1.2 litrelik motor görev yapıyor. Bu motor 90 beygirlik güç üretebiliyor. Araçta 5 ileri manuel veya otomatik şanzıman şeçenekleri bulunurken, 4x2 ve 4x4 versiyonları da mevcut.

Son olarak, Ignis henüz Türkiye'de satılmıyor, ama geldiğinde 'güvenlik donanımı' olan paketiyle almanızı tavsiye ederiz. Neden diyecek olursanız, Euro NCAP güvenlik testine gire Ignis, standart haliyle 3 alırken, güvenlik paketiyle 5 yıldızı kaptı.

yasemin.com

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0