Arkadaşları kepçe kulak diye dalga geçtiler ama...

Sınıf arkadaşları Gage adlı çocuğun kulağıyla dalga geçti. Bunun üzerine ailesi çok radikal bir karar aldı.

6 yaşındaki Gage adlı öğrenciyle sınıf arkadaşları 'kepçe kulak' diye dalga geçiyordu. Gage'in ebeveyni Kallie ve Tim, durumu okul yönetimine bildirdi. 

Fakat sınıf arkadaşları küçük çocukla dalga geçmeye devam etti. Bu duruma çok üzülen anne ve baba radikal bir karara imza attı.

Tim ve Kallie oğullarının her sabah ayna karşısına geçip kulaklarına baktığı zaman oğullarının ne kadar üzüldüklerini ifade etti. Anne Kallie, oğlunun ayna bakarak "ne kadar çirkinim" dediğini ve dalga geçilmek istemediğini söyledi.

Gage'in anne ve babası en son çare olarak bir plastik cerrahiden randevu aldı. Doktorun iki saat süren operasyonu sonucunda, Gage yeni bir görünüme kavuştu ve kulaklarının bu halini görün Gage 'inanamıyorum!' diye bağırdı. 

İşte Gage'in ameliyat sonrası yeni görünümü...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 9

hasan 7 yıl önce

Bendemi denesem acaba Benimde 12 yaşında bir oğlum var aynı şeyleri hemen hemen hergün dile getiriyor aynı şeylerden şikayetci (ALLAH cc Herkezin çocugunu bağışlasın benimkide dahil) amin

Toplam 1 beğeni

Yunus Döger 4 yıl önce

Dene kardeş bişey olmuyor bende oldum

Toplam 0 Beğeni

Sabit Kal 7 yıl önce

Bence kepçe kulakları ile daha da güzeldi ve sesleri çok mükemmel duyuyordu, belkide müzisyen olacaktı. Artık o şansı elinden alındı. Çocuklara öz güven aşılanmalı. Yoksa dalga geçenler her zaman sataşacak bir şey bulurlar.

Toplam 12 beğeni

mahmut 7 yıl önce

kuzummmmm

Toplam 5 beğeni

HİLAL 7 yıl önce

çocuk çok tatlı ya :)

Toplam 8 beğeni

Pessimist 7 yıl önce

Çocuk ne kadar tatlı

Toplam 10 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun