Ünlü tiyatrocu Ayberk Atilla'ya veda

Dün yaşam savaşını kaybeden usta tiyatrocu Ayberk Atilla için Darülbedayi'de tören düzenlendi

HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

Şehir Tiyatroları’nın ve Türk Tiyatrosu’nun usta sanatçısı Ayberk Atilla, Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi’nde yapılan bir törenle uğurlandı. yapılan törenin ardından, Üsküdar Şakirin Camii’nde kılınan öğle namazına müteakip Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi.



Cenaze törenine İBB Şehir Tiyatroları Müdürü Salih Efiloğlu, İBB Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur, Genel Sanat Yönetmeni Yardımcısı Tolga Yeter, Sinan Bengier, Zihni Göktay, Tarık Şerbetçioğlu, Demet Akbağ, Nergis Kumbasar, Ferdi Merter, Birol Güven, Ebru Cündübeyoğlu, Barış Arduç, Dilek Türker, Şoray Uzun, Serhat Kılıç, Necmi Yapıcı, Ceyhun Fersoy, Kemal Kuruçay ve sanatçının yakınları ile dostları katıldı.

Törende taziyeleri, Ayberk Atilla'nın eşi Gül Atilla ve kızı Beril Ünal kabul etti. 


Törende duayen tiyatrocu Zihni Göktay'ın üzüntüsü, herkesi ağlattı. Cenaze töreninde konuşan usta komedyen Tolga Çevik, "Ayberk Atilla kimseyi kırmayan, yüce gönüllü, güler yüzlü biriydi." dedi. 


"Seksenler" dizisinde Atilla'nın rol arkadaşı olan Şoray Uzun, "Ne kadar üzgün olduğumuzu anlatamayız. Ayberk Abi'nin yaşı yoktu. Gülümsemediği tek bir anını hatırlamıyorum." dedi. 


Oyuncu Volkan Severcan, "Onun yüzüne bakınca her şeyi anlatırdı. Hepimiz çok üzgünüz. Bu illet 20 günlük bir zaman. Teşhis konulması, ameliyatı bir anda elimizden uçup gitti." dedi. 

Usta oyuncu hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu hayatını kaybetti!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0