'Yılın en iyi çocuk oyuncusu' seçildi

Elif dizisinin küçük yıldızı Isabella Damla Güvenilir, dizinin yayınlandığı Latin Amerika ülkelerinden biri olan Peru’da ‘Yılın En İyi Çocuk Oyuncusu’ ödülüne layık görüldü.

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizisi Elif’in minik yıldızı Isabella Damla Güvenilir küçük yaşına rağmen göstermiş olduğu oyunculuk performansı ile izleyenleri kendine hayran bırakmayı başarıyor. 

Elif dizisi şu anda başta Latin Amerika, Balkanlar ve Endonezya olmak üzere pek çok ülkede yayınlanıyor. Dizi geçtiğimiz yıl Endonezya’da OPT (Off-Prime Time) kuşağında yayınlanmasına rağmen gün birincisi olma başarısını elde etmişti.

Yayıncı kanal SCTV’de izleyicilerinden gelen isteklere tepkisiz kalmayarak Elif dizisi oyuncularını Endonezya’da ağırlamıştı. Dizi oyuncularına Endonezyalıların gösterdiği yoğun ilgi ekranlardaki tüm programlara yansımış ve bir hafta boyunca Endonezya’nın en önemli gündemi Elif dizisi olmuştu. Ayrıca 2015 yılı Aralık ayında da dizi ‘En İyi Popüler Dizi’ ödülünü de almaya hak kazanmıştı.

Daha önce ekranlarında pek çok Türk dizisi yer alan Peru’da da Elif’in sürükleyici öyküsü büyük bir merakla takip ediliyor. Dizinin Peru’daki yayıncı kanalı olan Latina TV Elif’in izlenme oranları ile elde ettiği başarı ve izleyicilerden gelen olumlu geri dönüşler sonucunda dizinin küçük yıldızı İsabella Damla Güvenilir’i ödüle layık gördü.

İsabella Damla Güvenilir’e ‘Latina TV Turkish Awards’ ödülleri arasında yer alan ‘Yılın En İyi Çocuk Oyuncusu’ ödülünü verdi. Ödül törenine katılamayan minik yıldız ise kendisine verilen ödüle çektiği teşekkür videosu ile karşılık verdi.

Elif  Şili'de 'Veronica'yı geçti

İLİŞKİLİ HABER

Elif Şili'de 'Veronica'yı geçti

BİR YORUM YAPIN 0