Alnında kalp şeklindeki lekeyle doğdu

Murat ve Ceyda Engin çiftinin bebekleri alnındaki doğum lekesiyle dünyaya geldi. Küçük çocuk kısa sürede sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Murat ve Ceyda Engin çiftinin bebekleri Türkiye ve yurtdışındaki birçok kişinin dikkatini çekti. Murat Engin, bebeklerinin doğum anında alnındaki kalp şeklindeki lekeyi hemşirelerin farkettiğini anlattı. Küçük çocuğun doğum lekesi yaklaşık bir yaşına kadar belli olmamış ancak daha sonraları kalp şeklini almaya başlamış.

Yaşanan süreçte doktora giden aileye, doktorları lekenin kılcal damar incelmesinden kaynaklandığını, istenirse de lazerle alınabileceği söylemiş. Ancak aile bebeğinin böyle kalmasını isteyerek onu 'Aşk bebeği' diye anmaya başlamış.

Aile bebeklerinin resmini sosyal medya atınca resimler kısa sürede yayılmış ve 16 aylık Çınar bebeği herkes tanımaya başlamış. Bebekleri Çınar için sosyal medyada hesap açan ailenin sayfası kısa sürede 300-400 takipçiye ulaşmış.

Anne Ceyda Engin, "Doğduğunda en başta çocuğumuz olduğu için elbette çok mutlu oldu. Sonra kalp lekesini görünce bizim için ilginç oldu. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştık" diye konuştu.

BİR YORUM YAPIN 0