Görenler hamile sandı ama ölüyordu!

16 yaşındaki Enya isimli genç kızın günden güne büyüyen karnından dolayı gören herkes hamile zannediyordu. Halbuki karnından çıkan şey bebek değil kocaman bir kistti...

Durduk yere şişmanlayan Enya ismindeki genç kız, şişmesine bir türlü anlam veremediği karnı günden güne büyüyordu. Karnını kim gördüyse hamile kaldığını zannediyordu fakat genç kızın karnı ciddi bir hastalığın habercisiydi.

Yeni Zelanda'da ikamet eden genç kız, her gün yürüyüş yapıyor ve de haftada birkaç kez yüzmeye gitmesine rağmen kilo alımını durduramıyordu.

Yayınlanan haberlere göre, doktorlar bu durumun normal bir şey olmadığını dile getirdi. Hatta karnında hamilelik çatlakları gibi izler bile vardı. Ne olduysa o gece olmuştu. Geceleyin yatağında dönerken karnında bir çalkalanma olduğunu fark etti ve artık bununla yaşayamayacağına karar verdi.

Farklı bir doktora gidip ultrasona girdiğinde ise genç kızın karnında 30 cm büyüklüğünde dev bir kist olduğu görüldü. 8.1 kiloluk kist operasyon sonucunda karın bölgesinden temizlendi.

Fakat birkaç hafta sonra Enya kanseri olduğunu öğrendi. Aylarca süren tedavisinden sonra Enya, kanserden kurtulmayı başardı.

BİR YORUM YAPIN 0