Beyni kafatasının dışında doğdu!

6 haftalık May Rose Gibney adlı bebek beyni kafatasının dışında doğdu.

The Sun'ın haberine göre, Kuzey İrlanda'da yaşayan 24 yaşındaki anne Analee Gibney'e, 20 haftalık bir tarama sonucunda bebeğinin ensefalosel (beyin dokusunun kafa tasındaki bir açıklıktan dışarıya çıkması) olduğu ortaya çıktı.

Sağlık görevlileri, anne Analee Gibney'e, bebeği için yapabilecekleri bir şey olmadığını söyledi. Bunun üzerine genç anne, yeni doğmuş bebeğini eve götürdü.

Şu anda altı haftalık olan bebek Rose, evde palyatif bakım görüyor. 

Doktorlar doğumdan sonra bebeğinin hayatta kalamaycağını söyledi. Ancak anne Analee, kaderini kabul etmeyi reddetti ve umutlarını Boston'a, ABD'deki öncü tedavilere yönlendirdi.

Doktorlar Anne Analee'ye, hamileyken bebeğinin hayatta kalamayacağını söylediklerinde çok korktuğunu ve kalbinin kırıldığını söyledi. Çok zor günler geçirdiğini ancak şuan bebeğinin altı haftalık olduğunu ve her şeyi yaptığını ifade etti.

Analee, "May Rose'a umut vereceğim, ona yardım etmek için elimden gelen her şeyi yapacağımdan emin olmak istiyorum, onu kurtarmak için yapabileceğim bir şey olup olmadığını anlamak istiyorum. Umudumun gittikçe güçlenmeye devam edeceğini umuyor ve onu hayal kırıklığına uğratmayacağım." dedi.

"Doktorlar haklıysa ve bebeğime elveda demek zorunda kalırsam, onun için yapabileceğim başka bir şey olmadığını bildiğimde bunu yapabilirim. Onu çok seviyorum, ona her baktığımda benim güzel mucizem" diyorum.

Analee, bebeğinin ender durumu için mükemmel bir merkez olduğunu düşündüğü Boston'a götürmek için gerekli olan parayı ayarlamaya çalışıyor. Analee, buna benzer vakaların olduğunu, Amerika'da genç bir adamın 25 yaşında olarak hala yaşadığını söyledi. 

Anne Analee göz yaşları içinde, "Gelecekte bebeğim için elimden geleni yapmadığımı ve Boston'a götürülmeye çalışılmadığını düşünmek istemiyorum. Diğer vakaları araştırdım ve tedavisi olsa bile birçok engeli olacağını biliyorum ama yapmak zorundayım. Çok zor fakat onu seviyorum ve onun olmadığı bir hayat hayal edemiyorum " dedi.

yasemin.com

3 aydır komada yatan anne oğlunun sesiyle uyandı

İLİŞKİLİ HABER

3 aydır komada yatan anne oğlunun sesiyle uyandı
11 yaşındaki Daniel bir daha gülümseyemeyecek!

İLİŞKİLİ HABER

11 yaşındaki Daniel bir daha gülümseyemeyecek!

BİR YORUM YAPIN 2

Abdullah 6 yıl önce

Rabbim bebeğine şifa versin yaptığın fedakarlıklar dan dolayı sanada iman nasip etsin

Toplam 2 beğeni

Hekim 6 yıl önce

Allah yardımcın olsun inşaallah o bebek vesilesiyle musluman olursun

Toplam 2 beğeni