Doğuma kadar doktora gitmemişti ama...

Doktorlara güvenmeme gerekçesiyle kontrollerini aksatan kadın, bebeğini dünyaya getiremeyince kontrole gitti ve doktorun söyledikleri karşısında şoka girdi.

Batı Sibirya’da gebeliğin 41. haftasında olan bir kadın, doktorlara güvenmediği için hiçbir kontrolüne gitmedi. Bebeğini dünyaya getiremeyeceğini geç de olsa fark eden kadın, doktora gitmeye karar verdi.

Muayene sonrasında ise bebeğin rahimde değil karın boşluğunda olduğu anlaşıldı. Doktorlar, bu durumun dış gebelik olduğunu söyledi.

Fakat ne yazık ki dış gebelik ile doğan çocuklar hayata tutunamıyor. Buna rağmen 2 saat süren oldukça güçlük çekilen bir operasyon sonrasında bebek sağlıklı bir şekilde dünyaya gözlerini açtı.

 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

superdr 6 yıl önce

kardeşim kadının dr a gitmemesi dış gebelk diye kürtajla vahşice katledilecek masum bebeğinin saglıklı dogmasına sebep olmuş Bence ne zaman gideceğini bilmek mesele Eskiler her tekmede kontrole mi gittiler bırakın ya Cocugu 41 hafta bekle doğmazsa git Tebrik ediyorum hanımefendiyi Keşke bizim milletimiz de bu kadar bilinçli olsa Bizimkiler gitmeleri gereken yerde gitmezler ama her bas agrısında acildeler

Toplam 3 beğeni

Buket 6 yıl önce

Doğru söyledin vallahi bazen yaşayan bebeği bile yanlışlıkla canına kiyiyorlar

Toplam 1 Beğeni