Vücudundan onlarca taş çıktı! Sebebi ise...

Çin'de yaşayan bir kadının vücudunda sonrada oluşmuş 200'den fazla taş çıkartıldı. Doktorlar ise taşların kadının hiç kahvaltı yapmadığı için oluştuğunu iddia etti.

Çin'de yaşayan kadının safra kesesi ve karaciğerinde, bazıları yumurta büyüklüğünde olan taşlar tespit edildi. Hazhou kentindeki bir hastanede acil ameliyata alınan kadın, 6,5 saatlik bir operasyonun ardından kurtarıldı. 

Ameliyatta sonra açıklama yapan uzmanlar, kadının vücudundaki taşların, kendisinin 10 yıldan beri kahvaltı yapmaması sebebiyle oluştuğunu iddia ettiler. Ancak İngiltere'deki doktorlar, söz konusu taşların kahvaltı ile bir alakası olmadığını öne sürdü. İngiliz Gastroenteroloji Derneği Başkan Yardımcısı Dr. George Webster, diyet alışkanlıklarının safra taşı ya da karaciğer taşı oluşumuna etkisi olmadığı ve hatta, bu konuda bilimsel bir kanıtın da bulunmadığını açıkladı.

45 yaşında vücudundan 200 taş çıkartılan Chen'in, ayrıntılı yapılan raporlarında düzensiz beslendiği ve taze gıdaları tercih etmediği dikkat çekti. 

BİR YORUM YAPIN 0