Tanem Sivar kimdir, eşi kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Ünlü sunucu Tanem Sivar, köpekleri Django ve Pamuk'un komşuları tarafından zehirlenmesi haberinden sonra, şimdi de aynı komşunun evlerine ateş açması iddiası ile gündeme geldi. Peki, Tanem Sivar kimdir? Nereli, kaç yaşında

Ünlü sunucu Tanem Sivar ve eşi Edhem Dirvana geçen hafta Salı günü zehirlenerek öldürülen köpekleri Django ve Pamuk’un haberi ile hayvan severleri yasa boğdu. Bozburun’da bulunan evlerinin bahçesine komşuları tarafından atılan zehirli tavuk sonucunda hayatlarını kaybeden köpekleri Django ve Pamuk için hukuksal süreç başlattılar. Dirvana çifti, köpeklerinin zehirlenmesi ile derin üzüntü yaşarken, komşularıyla yaşadığı bir sorunla daha gündeme geldi. O komşu tarafından evlerine ateş açıldığını belirtti. Peki, Tanem Sivar kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

tanem sivar kimdir nereli

tanem sivar kimdir nereli

TANEM SİVAR KİMDİR?

Tanem Sivar, New York’da 1980 yılında dünyaya gelmiştir. Annesi ve babası o çok küçük yaşta iken ayrılmış, annesi Muğla Datça’da yaşamına devam ettirmiş babası ise Amerika’da yaşamına devam etmektedir. 

Tanem Sivar, 2015 tarihinde yelken sporcusu Edhem Dirvana ile evlenmiştir ve Süleyman Dirvana isminde bir erkek çocuğa sahip olmuştur.

Tanem Sivar, Yüksek öğrenimini Marmara Kolejinde tamamladıktan sonra Diego State Üniversitesinde eğitimine devam etmiştir. TV ve Sinemacılık bölümünü başarı ile tamamlayan Sivar, Müjdat Gezen Sanat Merkezin’de ders vermiştir.

tanem sivar edhem dirvana

tanem sivar edhem dirvana

Televizyon ekranlarında ilk deneyimini Fox Tv de gerçekleştirmiştir. Başarılı sunumu ile kısa sürede adını duyurma şansı yaşayan Tanem Sivar, Yetenek Sizsiniz adlı programda da sunuculuk yaparak büyük başarılara imza atmıştır. Yetenek Sizsiniz programından önce de Acun Medya da görev yapan ünlü sunucu 5-6 yıl kadar Acun Medya bünyesinde çalışmıştır. Tanem Sivar, Lig TV'de 21 adlı spor programı ve  CNN Türk'te "Cumartesi sabahları iki kahve arası" adlı programları sunmuştur.

BİR YORUM YAPIN 0