Merve Aydın kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Survivor’ın hırslı ve yetenekli yarışmacısı Merve Aydın bu sezonda Survivor ekranlarında izleyici ile buluşacak. Acun Ilıcalı, Merve Aydın’ın Survivor All Star 2018 kadrosunda olacağını açıkladı. Peki Merve Aydın kimdir?

Heyecanla beklenen Survivor All Star 2018 yarışmacı kadrosu, ünlü yapımcı ve televizyoncu Acun Ilıcalı tarafından açıklanıyor. Twitter hesabından yaptığı açıklama ile ünlüler takımında Merve Aydın, Nagihan Karadere ve Sema Aydemir’in gönüllülere karşı yarışacağını bildirdi. 

 merve aydın survivor

merve aydın survivor

Merve Aydın kimdir?

Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de dünyaya gelmiştir. Aslen Ordulu olan Merve, Özel Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Basketbolcu bir erkek kardeşi vardır. Merve Aydın geçtiğimiz günlerde Mehmet Akif ile nişanlanmıştır.

ENKA spor kulübünün sporcusu olan Merve Aydın, 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metre yarışında üçüncü gelerek gümüş madalya kazanmıştır.

merve aydın

merve aydın

2011 yılında İzmir’de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası-A Grubu 4x400 m bayrak yarışında birinci oldu. Yine 2011 yılında da Çek Cumhuriyetinde yapılan Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır.

Çin’de yapılan 2011 yılı Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında 3.lük elde ederek gümüş madalya kazanmıştır. 2012 yılında Londra’da yapılan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar 800 metre seçmelerinde yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35′lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi.

merve aydın kaç yaşında

merve aydın kaç yaşında

Sporcu kimliği ile daha önce iki kez yer aldığı Survivor'da bu sezon da yer alacak. Acun Ilıcalı Survivor 2018 All Star kadrosunun üç güçlü kadın yarışmacısını duyurdu. Buna göre; Sema Aydemir, Merve Aydın ve Nagihan Karadere parkurların tozunu attıracak.

Murat Ceylan kimdir? Kaç yaşındadır?

İLİŞKİLİ HABER

Murat Ceylan kimdir? Kaç yaşındadır?

BİR YORUM YAPIN 0