Evlin Avidor kimdir? Kaç yaşındadır?

Marketten et çaldığı iddiası ile gözaltına alınan ünlü Mimar Selim Yuhay’ın eski karısı balerin Evlin Avidor 3 yıla yakın hapis cezası ile yargılanıyor. Peki Evlin Avidor kimdir? Elvin Avidor kaç yaşında ve nereli?

Ünlü mimar Selim Yuhay’ın eski eşi Evlin Avidor, İstanbul’da bir marketten et çalarken yakalandı. Market çalışanları tarafından daha önce et çaldığından şüphelenilen Evlin Avidor güvenlik kameralarından takip edilerek suçüstü yakalandı. Market çalışanları tarafından polise ihbar edilen Avidor sevk edildiği Nöbetçi Hakimlikçe adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Avidor hakkında hırsızlıktan dava açılarak 3 yıla yakın hapis cezası ile yargılanıyor. Peki, ünlü balerin Evlin Avidor kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

evlin avidor kimdir

evlin avidor kimdir

Evlin Avidor kimdir?

Evlin Avidor 1976 yılında doğmuştır. Özel Alman Lisesinden mezun olan Evlin Avidor yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Bale ve pilates eğitmenliği yapmaktadır.

Evlin Avidor, 2005 yılında ünlü Mimar Selim Yuhay ile evlenmiştir. Ancak aldatma gerekçesi ile çift 2015 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştır. Evlin Avidor 3 çocuk sahibidir.

Ünlü balerin markette hırsızlık yaparken yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü balerin markette hırsızlık yaparken yakalandı

BİR YORUM YAPIN 0