Nursel Ergin kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

Çok ünlü bir yarışma programı ile adını duyuran Nursel Ergin kimdir? Ardından oyunculuk ve program sunuculuğu gibi işlere imza atan ve geçtiğimiz gün Murat Akyer ile evlenen Nursel Ergin kaç yaşındadır? İşte, Nursel Ergin'in biyografisi

Acun Ilıcalı’nın sunmuş olduğu “Var mısın Yok musun” adlı yarışma ile tanınan Nursel Ergin, geçtiğimiz günlerde Murat Akyer ile dünya evine girdi. Peki, son zamanların en merak edilen medya yüzlerinden olan Nursel Ergin kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

nursel ergin murat akyer

nursel ergin murat akyer

Nursel Ergin kimdir?

Nursel Ergin 30 Temmuz 1980 İstanbul doğumludur. Annesi ile babası çok küçük yaşlarda ayrılan Nursel Ergin, çocukluğunu yetiştirme yurdunda geçirmek zorunda kalmıştır.

18 yaşında evlenmiş olan Nursel Ergin, bu evlilikten Begüm isimli bir kız çocuk dünyaya getirmiştir. 5 sene kadar evli kaldıktan sonra eşinden ayrılmıştır.

Nursel Ergin 5-6 sene kadar profesyonel olarak antrenörlük yapmıştır. Ayrıca Arçelik’te bir süre kadar satış temsilciliği yaparak çalışmıştır. Nursel Ergin adını ilk kez 2008 yılında katıldığı Acun Ilıcalı’nın sunduğu "Var mısın Yok musun?" adlı yarışma programı ile duyurmuştur. Bu yarışmada hem güzelliği hem de yaşadığı zor hayat ile dikkatleri üzerine toplamıştır.

nursel ergin var mısın yok musun

nursel ergin var mısın yok musun

Nursel Ergin yarışmadan sonra TRT 1 ekranlarında yayınlanan Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterini canlandırmıştır. Ardından kadın kuşağı program sunuculuğuna yönelmiştir. Show TV ekranlarında "Nursel'in Mutfağı" isimli yemek programını sunmuştur. Şimdi ise “Nursel’in Mutfağı” adlı yemek programını değişik format da Kanal D’de sunmaktadır.

Nursel Ergin ile Murat Akyer evlendi

İLİŞKİLİ HABER

Nursel Ergin ile Murat Akyer evlendi

BİR YORUM YAPIN 0