Banu Berberoğlu kimdir ve kaç yaşında? Banu Berberoğlu ve Mehmet Kaya'dan üzücü haber!

Youtube'da fenomen haline gelen Banu Berberoğlu evlilik hazırlığında olduğunu söylediği Mehmet ile çektiği videolarla tanınmıştır. 29 yaşındaki Banu Berberoğlu ve Mehmet Kaya'dan üzücü haber geldi.

Son dönemlerde sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Banu Berberoğlu, Youtube kanalında paylaştığı videolarla herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Trabzon'da yaşayan ve gündelik hayatından kesintiler sunan Berberoğlu, makyaj, abur cubur ve gezdiği yerleri anlatan videolar paylaşıyor. 

Eğitimini KTÜ Maçka Meslek Yüksekokulu’nda tamamlayan Banu, attığı gündelik yaşam videoları ile izleyenleri adeta hipnotize ettiği, takipçilerinin aynı videoyu saatlerce izlediği hakkında yorumlar geliyor.

İçtenliği,samimiyetiyle beraber aynı zamanda da konuşkan olan Banu Berberoğlu, gündelik hayat konularını bile akıcı bir dil ile anlatabiliyor.

YouTube, Instagram ve Twitter gibi sosyal mecralarda gündem olan Berberoğlu, şimdiden binlerce takipçiye sahip. 

MEHMET KAYA VE BANU BERBEROĞLU'NDAN ÜZÜCÜ HABER!

Türkiye onları YouTube videolarıyla tanımıştı… YouTuber Banu Berberoğlu ve Mehmet Kaya'nın çektikleri videolar bir dönem sosyal medyada izlenme rekorları kırmıştı. İlginç konuşma tarzlarıyla izleyenleri adeta hipnotize eden çiftin, yakın bir tarihte yollarını ayırdıkları ortaya çıktı. Ayrılık açıklamasını ise Mehmet Kaya yaptı. Aşklarını noktaladıklarını belirten Kaya, Instagram paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Herkese merhaba. Biz karar aldık, Banu Hanım ile ilişkimizi bitirdik. Bu durumu sizinle paylaşmadık. Bu karar alalı 2-3 ay oldu.Ama gelinen son durumda, sürekli sorulan soruların cevabı olsun diye ilk ve son kez yazıyorum.Kendisi dünyanın en saygı değer, çok iyi insanlarından birtanesidir. Bütün iyiliklerin onu bulmasını ve kendi hayatında başarı diliyorum. Ama hayatlarımız kısıtlayıcı sorular ile paylaşılan videolar, yapılan yorumlarda iki insan üzerinden değişik ve popülerlik kazancam diye her türlü algı, yapmaya çalışan, sapkın davranışta bulunan durumları bırakın artık. Hayat devam ediyor. Teşekkürler... İsteyenler hemen takipten çıkabilir. Eskisi gibi insanları sürekli çekecek kafa yapım yok. İki tarafa da soru sormayın kalp kırmayın.

 

Sosyal medya fenomeni Banu Berberoğlu ise henüz bir açıklama yapmadı...

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Şekip Taşpınar taburcu edildi! Hastalık sonrası iğne ipliğe döndü

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Şekip Taşpınar taburcu edildi! Hastalık sonrası iğne ipliğe döndü
Ebru Şahin ve Cedi Osman çiftinden müjdeli haber! Ebru Şahin hamile mi?

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şahin ve Cedi Osman çiftinden müjdeli haber! Ebru Şahin hamile mi?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0