Melisa Aslı Pamuk kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Oyunculuğu ve güzelliği ile adından sıkça bahsettiren Melisa Aslı Pamuk, Çağatay Ulusoy’un favori partneri oldu. Peki Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Çağatay Ulusoy'un başrolünü üsteleneceği Netflix’in yeni dizisi için partner listesine Melisa Aslı Pamuk’da dahil oldu. Dizi yapımcılarının Melisa Aslı Pamuk’a teklif götürdükleri iddialar arasındadır. Başarılı ve güzel oyuncunun dizi de yer almasına Çağatay Ulusoy sıcak bakmaktadır. Ulusoy’un, “benim favorim Melisa Aslı Pamuk” dediği iddia edildi. Peki, Melisa Aslı Pamuk kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır?

melisa aslı pamuk

melisa aslı pamuk

Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991 yılında Hollanda’da dünyaya gelmiştir. Aslen Türk kökenli olan Pamuk, Amsterdam Üniversitesi Psikoloji bölümüne başlamış ancak Türkiye’ye yapmış olduğu kesin dönüş sonucu okulunu tamamlayamamıştır. Melisa Aslı Pamuk, iyi seviyede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilmektedir.

2011 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci olan Melisa Aslı Pamuk, 13 yaşında iken Hollanda'da yönetmenliğini Tamara Miranda'nın yaptığı ve Hollanda'da yayınlanan” Dat zit wel snor” adlı kısa filmde başrolde Hayal adlı karakteri canlandırdı. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri aldı. Türkiye'deki oyunculuk kariyeri ise ilk olarak bir gsm reklamında oynamasıyla başladı. Daha sonra 3. sezonunda olan Yer Gök Aşk adlı diziye diğer başrollerin diziden ayrılması üzerine başrol olarak geçti. Ardında oyunculuk kariyerine 2012 yılında G.D.O. KaraKedi filminde Elmas karakteriyle devam etmiştir.

176 cm boyunda 58 kilo olan güzel oyuncu, Star TV ekranlarında 2015 yılında yayınlanan Kara Sevda dizisinde Asu karakterini canlandırarak televizyon ekranlarında ki kariyerini ilerletmiştir.

Melisa Aslı Pamuk’un rol aldığı dizi-filmler;

  • 2015 - Kara Sevda

  • 2014 - Ulan İstanbul

  • 2012 - Yer Gök Aşk

  • 2012 - G.D.O Kara Kedi

  • 2004 - Det Zit Wel Snor

BİR YORUM YAPIN 0