Tolga Pancaroğlu kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır?

Tolga Pancaroğlu, sunucu kız arkadaşı Eda Pera Küçük'e şiddet iddiaları ile gündeme geldi. Eda Pera Küçük, sosyal medya hesabından " yalvarıyorum artık ne olur sesimi duyun." şeklinde mesaj gönderdi. Peki Tolga Pancaroğlu kimdir?

Baba Candır adlı dizi de oynayan, başarılı oyuncu Tolga Pancaroğlu'nun adı şiddet haberleri ile anılmaktadır. 3 yıldır beraberliğini sürdürdüğü kız arkadaşı Eda Pera Küçük'e şiddet gösterdiği yönünde haberler yayınlandı.

Sunucu olan Eda Pera Küçük, sosyal medya hesabı üzerinden darp gördüğüne dair fotoğraflarını paylaşarak; " yalvarıyorum artık n'olur sesimi duyun! 9 aydır tehdit alıyorum ve korkuyorum! Beni bu hale şu anda Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olan eski sevgilim getirdi. Öldüresiye dövüldüm! Üstüne bir de davadan geri çekilmem için acımasızca şantaja maruz kalıyorum. Yardım edin!" sözlerini ekledi. 

eda pera küçük

eda pera küçük

Savcılıktan koruma kararı çıkartılan Eda Pera Küçük, geçtiğimiz gün Renkli Sayfalar adlı TV programına katılarak, Tolga Pancaroğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Pancaroğlu'nun kendisini merdivenlerden ittiğini iddia etmesi üzerine, Tolga Pancaroğlu canlı yayına telefon ile bağlanarak; "Ben kendisine asla ve asla şiddet uygulamadım. Kendisi kafasını çaptı, onu hastaneye götüren benim. " dedi.

tolga pancaroğlu

tolga pancaroğlu
TOLGA PANCAROĞLU KİMDİR?

Tolga Pancaroğlu, 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır.

Oyunculuk kariyerine ilk olarak 2010 yılında başlamıştır. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış. TRT ekranlarında yayınlanan; başrolü Settar Tanrıöğen, Uraz Katgılaroğlu, Berna Koraltürk, Melis Tüzüngüç ve Özgün Karaman'ın paylaştığı Baba Candır dizisinin kadrosunda yer almış ve Egemen karakterini canlandırmıştır.

BİR YORUM YAPIN 0