Mandalinacı Veysel Mutlu kimdir? Veysel Mutlu'nun hayatı ve biyografisi...

Pazarda mandalina satarken, tezgah başında söylediği şarkılarla tanınan Veysel Mutlu, son zamanların en çok konuşulan ismi haline geldi. Sempatik tavırları, farklı ses yorumu ile kısa sürede bir çok hayran kitlesine sahip olan Veysel Mutlu'nun hayatını sizler için araştırdık.

Mandalina tezgahının başında söylediği şarkılar ile sosyal medya fenomeni haline gelen Veysel Mutlu, herkesin merak konusu oldu. Sempatik tavırları, farklı ses yorumu ve samimiyeti ile gönüllere taht kuran mandalinacı delikanlı, Ahmet Şafak'a ait "Vay Delikanlı Gönlüm Vay" şarkısını söyleyerek 2 hafta da 500 binin üzerinde tıklanma rekoru kırdı. 

Bursa'da 10 yılı aşkın süredir mandalinacılık yapan Veysel Mutlu, sosyal medya üzerinden attığı videolar ile kendinden sıklıkla bahsettirdi. Ünlü isimlerinde dikkatini çeken Veysel Mutlu, Murat Boz'un da beğenisini topladı. Video ile ilgili bir yorumda "Yetenek her yerde yetenek...Bu zamanda mandalina bulmak zor, ilgilenicem bu kardeşimizle :)" ifadelerini kullanarak beğenisini belirtti.

mandalinacı veysel

mandalinacı veysel

Kendisine duyulan ilgi ve beğenilerden oldukça mutlu olan Veysel Mutlu; "Yaklaşık 5-6 senedir şarkı söylemeye başladım. Şarkı söylemeye başlayınca mandalinayı, portakalı şarkılara almaya başladım. "Mandinalar ne güzel tarzı" bir şeyler yazdım. Pazardaki müşterilerden yaklaşım çok iyi oldu. Ben de daha çok gayret etmeye başladım. Instagram'da attığım gibi birden artmaya başladı. 2 haftalık bir sürede oldu. 3-4 bin takipçim vardı, şimdi 133 bine çıktım. Beni seven insanlar çok" dedi. 

Veysel Mutlu, sempatik tavırları ve farklı ses yorumu ile dikkatleri üzerine toplayarak, ünlü prodüktör Polat Yağcı tarafından albüm teklifi alarak sözü ve müziği Ahmet Şafak'a, aranjesi Ceyhun Çelikten'e ait olan "Vay Delikanlı Gönlüm" şarkısını single olarak çıkardı. 

veysel mutlu

veysel mutlu

VEYSEL MUTLU KİMDİR?

Veysel Mutlu, 1996 yılının Ocak ayında Bursa'da dünyaya gelmiştir. Aslen Muş'lu olan Veysel Mutlu, 16 yaşından beri pazarcılık yapmaktadır. 6 kardeşin en küçüğü olan Veysel, yaklaşık 5-6 senedir şarkı söylüyor. 

Şarkı söylemeye olan ilgisi ve başarılı sesi ile müşterilerinin de beğenisini alan Veysel Mutlu, sosyal medya hesaplarında paylaştığı videolar ile kısa sürede 135 bin takipçi sayısına ulaştı. İzleyenlerin sevgisini ve beğenisini kazanan Mandalinacı Veysel, Ahmet Şafak'a ait " Vay Delikanlı Gönlüm Vay" şarkısını seslendirerek yetenekli sesini ispatlamış oldu.

Veysel Mutlu, ünlü prodüktör Polat Yağcı tarafından albüm teklifi alarak sözü ve müziği Ahmet Şafak'a, aranjesi Ceyhun Çelikten'e ait olan "Vay Delikanlı Gönlüm" şarkısını single olarak çıkardı. 

Mandalinacı Veysel'in klibi ne kadar izlendi? İzlenme sayısı zirveye yerleşti!

İLİŞKİLİ HABER

Mandalinacı Veysel'in klibi ne kadar izlendi? İzlenme sayısı zirveye yerleşti!

BİR YORUM YAPIN 7

Betül 5 yıl önce

ÇOK yakışıklısin maşallah allah nazardan korusun erkek güzeli valla allah sahibine bağışlasın

Toplam 1 beğeni

gamze özbek 6 yıl önce

Allah yardımcın olsun veysel

gamze özbek 6 yıl önce

sesin çok güzel maşallah Allah başarının devamını artırsın Allah daim etsin :)

Toplam 1 beğeni

Esma Şahin 6 yıl önce

Veysel abi albüm istiyoruz abi sesin çoook güzel seni seviyoruz

Toplam 1 beğeni

nur 6 yıl önce

Veysel mutluyu cok seviyorum ve hastasiyim ya vallaha

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun