Survivor, Gönüllüler takımından All Star'a geçen Ecem Karaağaç kimdir?

Geçtiğimiz günler de Acun Ilıcalı Survivor 2018 Gönüllüler takımından bir kişinin All Star takımına geçeceğini açıklamıştı. Ada konseyinin yaptığı oy birliği ile bu isim Ecem Karaağaç oldu. Peki Ecem Karaağaç kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Survivor 2018 yeni sezonuna tüm hızı ile devam ederken yarışmacıların gerek performansları gerekse yaşadıkları gerginlikler gündemden çok yakın bir şekilde takip edilmeye devam ediyor. Bu isimlerin en başında ise Ecem Karaağaç geliyor. Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamaya göre Gönüllüler takımından bir kişi All Star takımına geçiş yapacaktı. Bu isim ada konseyinin belirlemiş olduğu oy birliği ile Ecem Karaağaç seçildi.

ecem karaağaç

ecem karaağaç

Daha önce Göz6 adlı yarışma programına katılan ve burada ki yarışma arkadaşı olan Ramazan ile ada da ki ilk gerginliği yaşayan Ecem Karaağaç, konseyde adının çıkması üzerine "Bunu tahmin ediyordum. Daha önce katıldığım yarışmadan dolayı bir kitlem var ve bu yüzden adım yazılmış olabilir." dedi.

ecem karaağaç

ecem karaağaç

ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR?

Ecem Karaağaç, 14 Temmuz 1991 tarihinde dünyaya gelmiştir. Asıl mesleği mimarlık olan Karaağaç, futbolla birlikte boks ve fitness ile de uğraşmaktadır. 6 yaşından bu yana spor yapmaktadır.  Survivor’a Göz6 yarışmasında verdiği mücadelenin üzerinden iki yıl geçmesiyle birlikte katılma hakkı kazanan Ecem, 7 profesyonel basketbol oynamıştır ve 3 yıllık profesyonel yüzücülük deneyimine sahiptir.

ecem karaağaç

ecem karaağaç

Göz 6 yarışmasının iddialı isimlerinden biri olan Ecem Karaağaç, önceki yıl finale kadar gitmeyi başarmış ancak son anda Survivor biletini Berna Keklikler’e kaptırmıştı. Lisansını spor dışındaki bir alanda tamamlayan Ecem Karağaç’ın Survivor 2018 All Star'a katılma hakkı kazanmıştır. Gönüllüler takımında olan sporcu, ada konseyinin vermiş olduğu karar ile All Star takımına geçiş yapmıştır. Survivor 2018 yarışmadaki sloganı, “Survivor'da hayatta kalmak zor, benimle yarışmanın zorluğu ise tarif bile edilemez. Beni korkutmak için daha fazlası lazım”dır.

BİR YORUM YAPIN 0