Emina Sandal kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Mustafa Sandal ile boşanacakları iddia edilen Emina Sandal, gündemin en çok konuşulan isimleri haline geldi. Peki Sırp güzeli Emina Sandal kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? Merak edenler için araştırdık...

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile 2008 yılında dünya evine giren Sırp güzel Emina Sandal, çok uzun zamandır boşanacakları haberi ile gündem de konuşulan isimler arasında. Mustafa Sandal ve Emina Sandal çifti boşanıyor mu? Sorusu merak ediliyorken bugün Seren Serengil'in sunuculuğunu üstlendiği Duymayan Kalmasın programından açıklama geldi.

emina sandal

emina sandal

Mustafa Sandal ile konuştuğunu ve ayrılığı doğruladığını anlatan Serengil, 'Mustafa ile dün telefonda konuştuk. Emina'ya olan saygı ve sevgisinden bahsetti ama ilişkilerinin yıprandığını ve iki haftaya boşanacaklarını söyledi. Ayrılığın basında yer aldığı gibi üçüncü kişiler yüzünden değil, anlaşamamazlık olduğunu belirtti.' dedi.

emina sandal

emina sandal

EMİNA SANDAL KİMDİR?

Emina Sandal, 15 Ocak 1982 yılında Yeni Pazar, Sırbistan'da dünyaya gelmiştir. Asıl adı Emina Jahović olup Boşnak asıllıdır. Annesi Seniya Hanım doktor pediyatrist, babası Doktor Nusret Bey ise kardiyologdur. Basketbol oyuncusu Mirsad Türkcan ve Sabina Jahović adlarında bir abisi ve bir ablası vardır. Abisi Mirsad Türkcan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçerek Türkcan soyadını almıştır.

Emina Sandal, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Yeni Pazar, Sırbistan'da tamamlamıştır. 7 yaşında müzik hayatına Stevan Stojanović Mokranjac Müzik Okulun da başlayan Emina, klasik gitar eğitimi almıştır. Emina Sandal, Belgrad’ta BK Üniversitesi’de (Univerzitet Braća Karić) Yapımcılık, İşletme (Yönetim) bölümlerinden mezun oldu. Türk “Fabrika” markası ve Makedon “Kara” markası için katalog modelliği yapmıştır.

emina sandal

emina sandal

Emina Sandal, 13 Ocak 2008 tarihinde şarkıcı Mustafa Sandal ile evlendi. Bu evlilikten Yaman ve Yavuz adında 2 erkek çocuğu vardır.

2010 yılında “Lale Devri” adlı dizide Tolgahan Sayışman, Serenay Sarıkaya, Hatice Aslan, Gül Onat, Kenan Bal, Ayten Soykök, Cüneyt Türel ile birlikte oynadı.

BİR YORUM YAPIN 0