Çukur'un Emrah Komiseri, Alperen Duymaz kimdir?

Ekranların sevilen ve merakla beklenen dizisi Çukur'un başarılı oyuncu kadrosuna geçtiğimiz ay Alperen Duymaz dahil oldu. Rol almaya başladığı ilk günden beri Çukur'u karıştıran büyük bir kaos ortamı yaratan Emrah Komiser merak edilen isim haline geldi. Peki Çukur'un Emrah Komiseri, Alperen Duymaz kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Her hafta Pazartesi akşamlarının birincisi olan Çukur, izleyenleri hayran bırakmaya devam ediyor. Başarılı yapımda oyunculara ilgi çok büyük... Her karakterin başarısını ayrı gösterdiği Çukur'un oyuncu kadrosuna genç neslin başarılı oyuncusu Alperen Duymaz dahil oldu. Rol almaya başladığı ilk günden beri ortalığın karışmasına sebep olan Emrah Komiser, Çukur'un renkli isimlerinden birisi haline geldi. Peki Çukur'un Emrah Komiseri Alperen Duymaz kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

alperen duymaz

alperen duymaz

ALPEREN DUYMAZ KİMDİR?

Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü 2. Sınıf öğrencisidir.

alperen duymaz

alperen duymaz

Alperen Duymaz, müziğe olan ilgisi ile birlikte Ankara'da bir barda şarkı söyleyerek geçimini devam ettiriyordu. 1.83 cm boya ve 74 kiloya sahip olan oyuncu, aldığı teklif üzerine Ankara'da modellik yapmaya başladı. Ardından reklam filmlerinde rol aldı. Başarılı oyunculuğunu ispatlaması ile 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin deneme çekimlerine çağrıldı. Kabul edilmesinin ardından Ankara'dan İstanbul'a taşındı.

alperen duymaz

alperen duymaz

2015 yılında “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinde Açelya Ademoğlu karakterini canlandıran Beste Kökdemir‘in abisi rolünde oynayarak, dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynadılar.

Alperen Duymaz, oyunculuk kariyerine yavaş yavaş adım atmaya başlıyordu. Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde kendini ispatlayan oyuncuya ikinci teklif 2015 yılında Acı Aşk dizisinden oldu. Duymaz, Acı Aşk dizisinde Sezgi Sena Akay, Seçkin Özdemir, Selin Şekerci,Hüseyin Avni Danyal, Erkan Can ile birlikte rol aldı.

alperen duymaz

alperen duymaz

Dizinin final yapması ile birlikte 2016 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı adlı dizide rol almaya başladı. Bu yapım Alperen Duymaz'ın kendini gösterebildiği büyük bir proje oldu. Burada canlandırdığı Ateş rolü ile izleyenlerin beğenisini kazanan oyuncu ekranların aranan yüzü haline geldi. Alperen Duymaz, Bodrum Masalı adlı dizide Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Hilmi Cem İntepe, Dilan Çiçek Deniz, Toprak Sağlam gibi isimler ile birlikte rol aldı.

alperen duymaz

alperen duymaz

Alperen Duymaz, şimdilerde ise ekranların sevilen dizisi Çukur ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan'ın paylaştığı dizi de Komiser Emrah karakterini canlandıracak.

BİR YORUM YAPIN 1

şevval 5 yıl önce

Bu kadar iyi rol yapan ve rolüne adapta olan bir oyuncu tanımıyorum love you Alperen