Ali İhsan Varol kimdir? Eşine şiddet uyguladığı iddialarına yanıt geldi!

Kelime Oyunu programları ile tanıdığımız Ali İhsan Varol, son günlerde eşine uyguladığı şiddet iddiaları ile gündeme geliyor. Ali İhsan Varol; eşine önce sözlü sonra fiziksel şiddet uyguladığına dair çıkan söylentilere sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Peki Ali İhsan Varol kimdir?

Kelime Oyunlarının sunuculuğunu yapan Ali İhsan Varol'un eşi Ayşe Varol, geçtiğimiz Aralık ayında Sarıyer Polis Merkezine giderek Ali İhsan Varol'un kendisini önce sözlü daha sonra fiziksel darp ettiğini iddia etti. Hakkında soruşturma başlatılan ünlü sunucunun 3,5 yıla kadar hapis istemi ile yargılanması yönünde karar çıktı.

ali ihsan varol

ali ihsan varol

Ortaya atılan iddialara sessiz kalan sunucu Ali İhsan Varol, sessizliğini bozarak sosyal medya platformu olan Twitter'dan açıklama yaptı. Varol, "Hakikat er ya da geç ortaya çıkar." sözleri ile yapılan iddiaları reddetti.

Ali İhsan Varol'un Twitter hesabı üzerinden yayınladığı açıklama;

"Böyle bir iftiraya karşı sessiz kalınamaz. Konuşsam da kadının beyanı esastır. Sistem gerçekten şiddete uğrayan kadınların kurtarıcısıysa eğer varsın bu çamurun izi bende kalsın. Gam yemem. Hakikat er geç ortaya çıkar."

ali ihsan varol

ali ihsan varol

ALİ İHSAN VAROL KİMDİR?

ali ihsan varol

ali ihsan varol

Ali İhsan Varol, 28 Haziran 1976 tarihinde İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. Çerkez kökenli olan sunucu 2 erkek kardeşe sahiptir.

Ali İhsan Varol, lisans eğitimini önce; Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri sonra İstanbul Üniversitesi Tarih bölümünde, sonra Açık öğretim Kamu Yönetimi Bölümü’nde okumaya çalışmış ancak 3 üniversiteyi de bitirmeden bırakmıştır.

ali ihsan varol

ali ihsan varol

Ankara Üniversitesini bıraktığında Bodrum’a gitti, 1,5 yıl orada otomobil kiralama işinde çalıştı. Turizm sektörüyle başladığı iş hayatına, Televizyon sektörüne geçip prodüksiyon asistanlığı yapmaya başladı. Dört yıl prodüksiyon asistanlığı yapan Varol daha sonra metin yazarlığına başladı. Çarli dizisinin ana karakteri Çarli adlı maymunun bakıcılığını yapmış, bir dönem aynı evde yaşamıştır.

Ali İhsan Varol, Passaparola, İkinci Bahar, Cumartesi ve Pazar Sürprizi, Hugo gibi birbirinden farklı programlarda set amirliğinden metin yazarlığına kadar ekranın arkasında farklı deneyimler edindi.

ali ihsan varol

ali ihsan varol

İhsan Varol, yaklaşık 4 yıl yayınlanan “Kelime Oyunu” yarışma programıyla ekran karşısına geçti. Daha sonra Show TV’de yayınlanmaya başladı. Formatı Danimarka‘ya dayanan ve televizyonda yayınlanan Kelime Oyunu programının sunuculuğu yapmaktadır.

İhsan Varol, Ayşe hanım ile evlidir ve eşi yönetmendir.

BİR YORUM YAPIN 0