Andrey Polyanin kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Elin Oğlu adlı talk-show programından tanıdığımız, sempatik ve samimi tavırları ile izleyenlerin beğenisini kazanan Rus asıllı Andrey Polyanin, Türk vatandaşı oldu. Andrey Polyanin, Türk vatandaşı olmasının ardından, her Türk erkeğinin görevi olan askerlik görevini yerine getirmeye gitti! Peki Andrey Polyanin kimdir?

Atv ekranlarında yayınlanan Elin Oğlu adlı talk show programında yer alması ile ekranların tanınan ve sevilen yüzü haline gelen Rus asıllı Andrey Polyanin 2010 yılında Türk vatandaşı oldu. Türk vatandaşı olmasının ardından her Türk erkeğinin vatani görevi olan askerlik görevini de yerine getirdi.

andrey polyanin

andrey polyanin

Andrey Polyanin, sonradan Türk olmasına rağmen, Türkleri ve Türkiye'yi sevdiğini şu sözleri ile ifade etti. “Türkiye benim ikinci vatanım. Gerekirse hiç düşünmeden cepheye de gider, Mehmetçikle omuz omuza savaşırım”

andrey polyanin

andrey polyanin

ANDREY POLYANİN KİMDİR?

Andrey Polyanin, 24 Ekim 1986 tarihinde Rusya'da dünyaya gelmiştir. Ailesi ile birlikte yaşayan Polyanin, ailesinin emekli olmasının ardından sıcak bir ülkeye yerleşmek istemişler ve Türkiye'de İstanbul'a yerleşmişlerdir. İstanbul'da ilk olarak tekstil ile uğraşmış geçimini bu şekilde sürdürmüştür. Ardından düzgün fiziği ve yakışıklı profili ile modellik teklifi almış ve modellik yapmaya başlamıştır.

andrey polyanin

andrey polyanin

2010 yılında Türk vatandaşı olmuştur. Türk vatandaşı olmasının ardından her Türk erkeğinin vatani görevi olan askerlik görevini yerine getirmiştir. Askerlik görevini görevini 66. Mekanize Piyade Tugayı Barış Gücü Komutanlığı'nda tamamlamıştır.

Sempatik tavırları ve düzgün fiziği ile her alanda dikkatleri üzerinde toplayan yakışıklı model oyunculuk alanında da teklifler almaya başladı. Şahika Tekand'dan oyunculuk eğitimi almaya başlayan Polyanin, ilk projesini 2014 yılında ‘’ Kırımlı ‘’ ismindeki sinema filminde Murat Yıldırım, Selma Ergeç, Gülçin Santırcıoğlu, Baki Davrak, Bülent Alkış ile rol aldı ve burada yüzbaşı rolünde oynayarak hayata geçirmiş oldu.

andrey polyanin

andrey polyanin

Andrey Polyanin'in, en büyük çıkışı, 2015 yılında ATV ekranların yayınlanan Elin Oğlu adlı talk show ile oldu. Sinan Çalışkanoğlu ve Ömür Varol'un beraber sunduğu programda 11 faklı ülkeden gelen konuklardan biri olmuş ve gündemdeki konulara mizahi yaklaşımlarda bulunmuşlardır.

Oyunculuğun yanında modelliğe de devam eden Andrey Polyanin, 2015 yılında Mercedes-Benz Fashion'da podyuma çıkarak Les Benjamin'in koleksiyonunu sergilemiştir.

andrey polyanin

andrey polyanin

Elin Oğlu adlı programda tanınması ve sevilmesi ile ekranların aranan yüzü haline gelen Polyanin, oyunculuk kariyerine hızla devam etmektedir. 2017 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizinin kadrosuna dahil olarak ilk kez bir dizide yer almıştır. "Kalk Gidelim" dizisinde Duru karakterini canlandıran Ece Aydemir'in yurt dışında büyümüş sevgilisi Veli Demir karakterini canlandırmaktadır. Kalk gidelim dizisinde Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Erkan Sever, Kerem Kupacı, Fusun Kostak gibi tecrübeli oyuncular ile Onur Seyit Yaran ve Ece Aydemir gibi genç yetenekler ile rol almıştır.

BİR YORUM YAPIN 0