Survivor Marcus kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Ekranların sevilen yarışması Survivor 2018'in Gönüllüler takımı gün geçtikçe kendini ispatlamaya devam ediyor. Bu seferde takımın merak edilen ismi Marcus oldu. Adriana Lima ile olan arkadaşlığı sayesinden adından sıkça bahsettiren Marcus kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Survivor 2018 yeni sezonunda bomba gibi devam ediyor. İzleyenleri ekrana kilitleyen heyecanlı yarışma All Star takımı ile adından sıkça bahsettirirken, gönüller takımı da gündeme gelmeye başladı.

marcus

marcus

Her oynanan yeni bölümde yeni bir gönüllü keşfediliyor. Yarışmacılar güçlü ve hızlı performanslarını yavaş yavaş ada şartlarına alışarak ortaya sermeye başladılar. Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden birisi de Gönüllüler takımından Marcus oldu. Marcus'un Adriana Lima ile olan yakın arkadaşlığı izleyenlere Marcus kim sorusunu sordurdu. Peki Marcus kimdir? İşte hayatı ve biyografisi...

marcus

marcus

MARCUS KİMDİR?

Gerçek adı Yiğit Marcus Aral olan namı değer Marcus, 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ailesinin işleri yüzünden küçük yaştan yurt dışına taşınmış ve eğitim hayatını yurt dışında tamamlamıştır. Annesi Nevin Aral Psikolog ve öğretmen’dir. Muğla Bodrum’da emlak danışmanlığı yapmaktadır.

marcus

marcus

Marcus, University Of Miami'de lisans eğitimini tamamlamasının ardından İstanbul'a dönüş yapmıştır. Türkiye'de 3 yıl boyunca model olarak çalışmış 2010’da California’ya taşınmış ve mesleğine orda devam etmiştir. Yazlım mühendisi olan Marcus Juice Lab isimli bir şirkete yöneticilik yapmaktadır.

marcus

marcus

Marcus, şimdilerde ise Survivor 2018'in Gönüllüler takımında yer almaktadır. Buradaki renkli ve hızlı kişiliği ile izleyenlerin beğenisini kazandı.

Survivor 2018 Hakan Hatipoğlu hastaneye kaldırıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Survivor 2018 Hakan Hatipoğlu hastaneye kaldırıldı!

BİR YORUM YAPIN 0