Arda Turan ve Aslıhan Doğan evlendi! Aslıhan Doğan kimdir?

Milli Futbolcu Arda Turan, uzun süredir birlikteliğini devam ettirdiği Aslıhan Doğan ile dünya evine girdi. Arda Turan'ın nikah şahitliğini Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Milli Futbolcu Arda Turan, Afrin harekatında şehit düşen askerlerimize üzüntüsünü ifade edebilmek adına düğün yapmayacaklarını, "Savaş varken düğün olmaz" sözleri ile ifade etmişti. Arda Turan ve Aslıhan Doğan çifti dün akşam saatlerinde Beykoz Çubuklu'da ki Vadi Konaklarında sade bir nikah töreni ile dünya evine girdi. Nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'da katıldı.

aslıhan doğan

aslıhan doğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arda Turan ve Aslıhan Doğan çiftinin nikah şahidi oldu. Aile arasında gerçekleşen nikah töreninde Emre Belözoğlu, Mustafa Ceceli ve Selin İmer de vardı.

aslıhan doğan

aslıhan doğan

ASLIHAN DOĞAN KİMDİR?

Aslıhan Doğan, 4 Aralık 1985 yılında dünyaya gelmiştir. İş adamı Sabri Doğan'ın kızıdır. Yay burcu olan Doğan'ın saç rengi siyah göz rengi ise kahverengidir. 

Uzun süredir birlikteliğini sürdürdü milli futbolcu Arda Turan ile tanınan Aslıhan Doğan, şimdilerde ise Arda Turan ile aldıkları evlilik kararıyla konuşuluyor.

BİR YORUM YAPIN 0