Nursel Ergin'in kızı ile arası bozuldu! Nursel Ergin kimdir?

Kasım ayında Murat Akyer ile nikah masasına oturan, ekranlarının tanınan yüzü Nursel Ergin, evliliği ile gündemde uzun bir süre kalmayı başarmıştı. Şimdi ise kızı Bengü Çınar ile arasında olan problem konuşuluyor. Nursel Ergin ile kızı instagram hesaplarından birbirlerini takipten çıkardılar. Peki Nursel Ergin kimdir?

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Var Mısın Yok Musun adlı program ile ekranlara gelen yarışmanın ardından da ekranlarda kalmayı başaran, yemek programı sunucusu Nursel Ergin geçtiğimiz Kasım ayında Murat Akyer ile dünya evine girdi. Evliliği ile çok konuşulan Nursel Ergin sık sık eleştirilerek yorum yağmuruna tutuldu. 

nursel ergin

nursel ergin

Murat Akyer'in eski eşi Kamer Odabaşı'ndan olan ikiz çocuklarına Nursel Ergin'in iyi bakmadığı şekerleme yedirdiği ve sürekli televizyon izlettiği öne sürülmüştü.

nursel ergin

nursel ergin

Nursel Ergin şimdi de kendi kızı ile sorun yaşamaya başladı. Kızı Bengü Çınar ile yaşadığı bilinmeyen bir problem sebebi ile sosyal medya hesabı üzerinden birbirlerini takip etmeyi bıraktılar. Çıkan söylentiler üzerine Bengü Çınar'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım da dikkat çekti.

nursel ergin

nursel ergin

NURSEL ERGİN KİMDİR?

nursel ergin

nursel ergin

Nursel Ergin 30 Temmuz 1980 İstanbul doğumludur. Annesi ile babası çok küçük yaşlarda ayrılan Nursel Ergin, çocukluğunu yetiştirme yurdunda geçirmek zorunda kalmıştır. 18 yaşında evlenmiş olan Nursel Ergin, bu evlilikten Begüm isimli bir kız çocuk dünyaya getirmiştir. 5 sene kadar evli kaldıktan sonra eşinden ayrılmıştır.

Nursel Ergin 5-6 sene kadar profesyonel olarak antrenörlük yapmıştır. Ayrıca Arçelik’te bir süre kadar satış temsilciliği yaparak çalışmıştır. Nursel Ergin adını ilk kez 2008 yılında katıldığı Acun Ilıcalı’nın sunduğu "Var mısın Yok musun?" adlı yarışma programı ile duyurmuştur. Bu yarışmada hem güzelliği hem de yaşadığı zor hayat ile dikkatleri üzerine toplamıştır.

nursel ergin

nursel ergin

Nursel Ergin yarışmadan sonra TRT 1 ekranlarında yayınlanan Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterini canlandırmıştır. Ardından kadın kuşağı program sunuculuğuna yönelmiştir. Show TV ekranlarında "Nursel'in Mutfağı" isimli yemek programını sunmuştur. Ardından “Nursel’in Mutfağı” adlı yemek programını değişik format da Kanal D’de sunmuştur.

BİR YORUM YAPIN 2

su.a 4 yıl önce

ben nursel ablayi çok seviyorum . yaşadiklari da beni çok uzdu. kiziyla da inşallah barişir,zaten anne kiz arasinda kusluk olmaz.. sevgilerle............

Toplam 1 beğeni

erdal erman amasya 4 yıl önce

merhaba sizi ilk gördüğümden bu zamana dek herşeyden çok ama çok seviyorumki sevgili nursel hanım