Berk Oktay'ın eşi hacklendi! Merve Şarapçıoğlu kimdir?

Ünlü oyuncu Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu'nun boşanacağı haberleri gündeme gelmişti. Boşanacakları söylenilen çift bu kez sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile gündeme oturdular. Merve Şarapçıoğlu'nun "Kocam beni dövdü yardım edin" notu ile paylaştığı fotoğraf kafaları karıştırdı. Berk Oktay kimdir? Merve Şarapçıoğlu kimdir?

Ünlü oyuncu Berk Oktay 21 Ağustos 2016 tarihinde Merve Şarapçıoğlu ile dünya evine girdi. Ancak ünlü çift tarafından geçtiğimiz aylarda boşanacaklarına dair haberler gelmeye başladı. Boşanması beklenen çiftten bu kezde dayak iddiası geldi!

berk oktay

berk oktay

Berk Oktay'ın eşi Merve Şarapçıoğlu, sosyal medya hesabı olan instagram üzerinden "Kocam beni dövdü yardım edin" notu ile paylaştığı fotoğraf olay oldu. Sosyal medyayı sallayan bu fotoğrafın kısa süre içinde silinmesi Merve Şarapçıoğlu'nun hesabı mı hacklendi sorularını akıllara getirdi.

berk oktay

berk oktay

Ünlü çift tarafından yapılan açıklamada siber saldırıya maruz kaldıkları belirlendi.Çift çıkan haberlerin ardından avukatları aracılığı ile yazılı bir açıklama yayınladı: 


"21.03.2018 tarihinde Sayın Merve Şarapçıoğlu Oktay’ın kişisel Instagram hesabı maalesef sanal korsanlar ve dolandırıcılar tarafından siber saldırıya uğrayarak ele geçirilmiştir. Ele geçirilen kişisel Instagram hesabı üzerinden Merve Şarapçıoğlu Oktay’ın burun ameliyatı olduğu dönemde çekmiş olduğu fotoğrafları “Kocam beni dövüyor, yardım edin” şeklinde altına notlar yazılarak paylaşılmıştır. Bu paylaşımdan amaç Merve Şarapçıoğlu Oktay’ın oyuncu eşi Berk Oktay’ı kamuoyu nezdinde zor duruma düşürmektir.

Instagram hesabının ele geçirilmesine ilişkin olarak sabah erken saatlerde Cumhuriyet Başsavcılığı’na hem Berk Oktay hem de Merve Şarapçıoğlu Oktay adına suç duyurusunda bulunulmuş ve hesaba ilişkin irademiz dışında başka paylaşımlar yapılmaması için erişimin engellemesi talep edilmiştir.

Sanal korsanlar ve dolandırıcılar ile ilgili birkaç ay önce yine Berk Oktay tarafından yapılan suç duyurusu ve şikayet sonrasında çok sayıda sahtekar yakalanmış, büyük bir siber saldırı çetesi çökertilmiş, haklarında kamu davaları açılmış ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından da tutuklanmışlardır. Yaşanan bu siber saldırının altında bu hukuk mücadelesinin olduğunu düşünmekteyiz.

Konuyla ilgili yasal süreç başlatılmış olduğu için özellikle basın kuruluşlarının yalan haberlere itibar etmemeleri, bu sahte paylaşımları dayanak göstererek haber yapmamalarını rica ediyoruz. Aksi durumda sahte paylaşımları dayanak göstererek yapılacak olan yalan haberler ile ilgili de yasal yollara başvuracağımızı bilgilerinize sunarız."

berk oktay

berk oktay

BERK OKTAY KİMDİR?

Berk Oktay, 28 Ekim 1982 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerini Ankara'da tamamlamış ardında lisans eğitimini de Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümü okuyarak tamamlamıştır. 

Berk Oktay, 16 yaşına geldiğinde modellik ile ilgilendi. 2000 yılında İstanbul’a gitti ve 1 sene sonrasında Uğurkan Erez ile tanışıp bir süre çalışma şansı buldu.

2003 yılında Best Model Of Türkiye yarışmasını kazandı. 2 sene kadar Paris’te kaldı ve  önemli Avrupa markaları ile anlaşmalar yapmıştır.

Berk Oktay, 2015 yılında Show TV ekranlarında yayımlanan ”İlişki Durumu Karışık” adlı dizide ”Can” karakterini canlandırarak ekranların tanınan yüzü haline geldi.

Berk Oktay, 21 Ağustos 2016 tarihinde Merve Şarapçıoğlu ile dünya evine girdi.

Berk Oktay'ın rol aldığı dizi ve filmler;

2015 – İlişki Durumu Karışık
2013 – Benim Hala Umudum Var
2012-2013 – Alev Alev
2010-2010 – Umut Yolcuları (Konuk Oyuncu)
2009-2012 – Arka Sokaklar
2008-2009 – Akasya Durağı
2007 – 2008 – Tatlı Bela Fadime

merve şarapçıoğlu

merve şarapçıoğlu

MERVE ŞARAPCIOĞLU KİMDİR?

Merve Şarapçıoğlu, adını oyuncu Berk Oktay'ın eşi olarak duyurmuştur. 28 yaşında olan Merve Şarapçıoğlu, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesine eğitimine devam etmektedir.

Merve Şarapçıoğlu, 21 Ağustos 2016 tarihinde oyuncu ve model Berk Oktay ile dünya evine girmiştir.

 

BİR YORUM YAPIN 0