Sen Anlat Karadeniz'in Yangazları kimdir? Yangaz ne demek?

Ekranların sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in en çok kullanılan repliklerinden birisi olan yangaz ne demek? Dizinin sevilen karakterleri Fatih ve Murat'a Yangaz denilmesi ile dillere dolanan bu kelime ne anlama geliyor en çok merak edilen konulardan birisi haline geldi. Yangaz ne demek? Sen Anlat Karadeniz'in Yangazları kimdir? Cemil Anıl Kenar kimdir? Furkan Aksoy kimdir?

Atv ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Sen Anlat Karadeniz izleyenlerin beğenisini toplamaya devam ediyor. Hem konusu hem oyuncu kadrosu ile oldukça beğeni alan dizinin en sevilen iki karakteri de Fatih ve Murat Yangazlar... Dizinin sevilen karakterleri Fatih ve Murat ikiz kardeşlere Yangaz diye seslenilmesi Yangaz ne demek sorusunu ortaya çıkardı. Peki dillere dolanan Yangaz ne demek? Cem Anıl Kenar kimdir? Furkan Aksoy kimdir?

yangazlar

yangazlar

YANGAZ NE DEMEK?

Yangazın anlamı çeşitli pis işler çeviren, her türlü numarası olan kişi anlamına gelmektedir. Dizideki ikizlere de bu nedenle bu lakap takılmıştır.

cem anıl kenar

cem anıl kenar

CEM ANIL KENAR (YANGAZ MURAT) KİMDİR?

Cem Anıl Kenar, 1990 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Dr. Binnaz Rıdvan Ege Lisesinde tamamlamış ardından lisans eğitimini ise ODTÜ İşletme Bölümünde tamamlamıştır. 2013-2014 Binghamton University Business Administrations New York ‘ta okudu. Cem kenar İngilizce (İleri Seviye)’de bilmektedir.

Cem Anıl Kenar, ilk oyunculuk deneyimini 2015 yılında rol aldığı Hayat Şarkısı dizisi ile yaşamış daha sonra ise Kehribar dizisinde rol almıştır. Şimdilerde ise Atv ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz de rol alan Kenar, enis ODTÜ Tenis Klübü yıldızlar lisanslı sporcusudur ve Eskrim sporuyla ODTÜ ‘de ilgilenmiştir.

furkan aksoy

furkan aksoy

FURKAN AKSOY (YANGAZ FATİH) KİMDİR?

Furkan Aksoy’un ilk defa kamera karşısına çıktığı dizi Sen Anlat Karadeniz dizisi olmuştur. İstanbul’da yaşayan oyuncu İstanbul’da bulunan Kültür Üniversitesinde eğitim almıştır. Ekranların yeni yüzlerinden olan oyuncu daha ilk bölümden ilgi toplamayı başardı. Fatih’in en büyük tutkusu ise gerçek hayatta olduğu gibi futboldur.

Sen Anlat Karadeniz 12.bölümde neler oldu? Sen Anlat Karadeniz son bölüm

İLİŞKİLİ HABER

Sen Anlat Karadeniz 12.bölümde neler oldu? Sen Anlat Karadeniz son bölüm

BİR YORUM YAPIN 8

mervenurr02 5 yıl önce

ben furkan aksoy'a bayiliyorum hemde coookkkkkk......... furkan aksoyla hemsehriyiz cok mutluyum

Toplam 4 beğeni

Nuray 5 yıl önce

Ben yemeden yutarım bunları :) ;)

Toplam 3 beğeni

Okara 5 yıl önce

Supersin nur ay

Toplam 1 Beğeni

Hatice 5 yıl önce

Ne kadar güzel ya

Toplam 2 beğeni

sevcan 5 yıl önce

fatih'le aynu memleketliyuz muratlada Annem memlektliymuş yangazlar ikinizi çok seveyrum en yakın zamanda görüşmek dileğiyle....

Toplam 3 beğeni

şeyda 5 yıl önce

yaa yangazlar çooooook tatlısınız yerim ben sizi

Toplam 9 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun