Çukur'un yeni isimi Saygın Soysal kimdir?

Show Tv ekranlarının her hafta reyting rekorları kıran sevilen dizisi, Çukur'a yeni bir isim dahil oldu! Rol aldığı her yapımda kötü adam karakterini canlandıran ekranların kötü yüzü Saygın Soysal, Elvis karakteri ile Çukur'un oyuncu kadrosuna dahil oldu. Peki Saygın Soysal kimdir?

İzleyenleri ekrana kilitleyen başarılı yapım Çukur, Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Rıza Kocaoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı, Ay Yapım imzalı 'Çukur’ dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor!

çukur

çukur

Ekranların kötü adamı olarak bildiğimiz Saygın Soysal 22. bölüm itibari ile Çukur'un kadrosuna dahil oluyor. Saygın Soysal Elvis karakteri ile izleyici karşına çıkacak.

saygın soysal

saygın soysal

Yamaç ve Vartolu’nun tuzağına düşerek güç kaybı yaşayan Baykal’la arasında bağ olan Elvis, pek çok dengeleri de değiştirecek. Saygın Soysal, “Baykal, gücünü geri kazanacak mı?” sorusunun cevap bulacağı yeni bölümde işleri kızıştırmaya gelecek. Kilit bir role sahip olan Soysal’ın canlandırdığı Elvis’in Yamaç ve İdris’le karşılaşması büyük bir merakla beklenecek.

saygın soysal

saygın soysal

SAYGIN SOYSAL KİMDİR?

Saygın Soysal, 21 Mayıs 1982 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda sahne sanatları eğitimi aldı. Kamera karşısına Güz Yangını isimli dizi ile geçti. Ardından Kırık Kanatlar isimli dizide Yunus Çavuş karakterini canlandırdı. Dizi Kurtuluş Savaşı döneminde Ege’nin bir kasabasında geçen olayları anlatmakta. Dizinin başrollerinde ise Özge Özberk, Mehmet Ali Nuroğlu, Cansel Elçin ve Begüm Birgören yer alıyor. 

saygın soysal

saygın soysal

2007’de döneminin sevilen dizisi Asi’de Aslan Kozcuoğlu karakterini canlandırdı. Yıllar sonra yaşadığı şehire dönen Demir, Asi’ye aşık olur. Her ikisininde ailesi bu aşka karşı çıksa da en sonunda herkes razı gelir. Dizinin başrollerini Tuba Büyüküstün ile Murat Yıldırım paylaşıyor. Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden Selvi Boylum Al Yazmalım’ın günümüze uyarlanmış hali Al Yazmalım’da Tahir karakterini canlandırdı. Dizinin başrollerinde ise Özge Özpirinçci, Barış Falay ve Seçkin Özdemir  yer aldı. 

2013’te sevilen dizi Muhteşem Yüzyıl’da Mercan Ağa karakterini canlandırdı. 2014’te Kara Para Aşk isimli dizide rol aldı. Başarılı oyuncu şimdilerde ise ekranların sevilen dizisi Çukur isimli dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

saygın soysal

saygın soysal

Saygın Soysal'in rol aldığı dizi ve filmler;

2014 - Kara Para Aşk
2013 - Tatar Ramazan 
2013 - Muhteşem Yüzyıl 
2012 - Jin 
2011 - Yurt 
2011 - Al Yazmalım 
2010 - Türkan 
2009 - Kosmos 
2009 - Bu Kalp Seni Unutur mu?
2007 - Tiksinti
2007 - 2008 - Asi 
2006 - Hatırla Sevgili 
2005 - Kırık Kanatlar 
2005 - Güz Yangını 

BİR YORUM YAPIN 0