Getcontact nasıl silinir? Getcontact tehlikeli mi?

Getcontact, sosyal medyada oldukça ilgi gören uygulamaların başında geliyor. Yakınlarının kendilerini nasıl kaydettiğini görmek isteyen kişiler, bu uygulamayı indirerek kolay bir şekilde bilgi edinebiliyor. Peki, bu Getcontact uygulaması tehlikeli mi? İşte Getcontact uygulamasını silmek için yapmanız gerekenler...

Sosyal medyada oldukça popüler olan Getcontact uygulaması, kişilerin başka telefonlardaki rehberde nasıl kaydedildiklerini gösteriyor. Kendilerinin rehberde nasıl kayıtlı olduğunu merak eden kullanıcılar, uygulamayı indirerek telefon numarası ya da Facebook bağlantısı ile sisteme giriş yapabiliyor.

Ekrana gelen arama butonuna numara yazıp sorgula butonuna bastığınızda, sistem havuzdaki numara ve isimleri ekranda açıyor.

Ancak buradaki gözden kaçan şey, kullanıcıların sisteme yükledikleri bilgilerin kimlerle paylaşıldığının bilinmemesidir. Uygulamayı indirdiğiniz için pişman olduysanız, telefon numaranızı uygulamadan silebilmeniz elbette mümkün. Bunun için yapmanız gerekenler ise şöyle;

Uygulamadaki Ayarlar kısmına girin ve About GetContact'a tıklayın. Daha sonra Remove Account'u seçin. Gelen yazının altındaki OK butonuna tıkladığınız takdirde uygulama kısmını halletmiş oluyorsunuz. Ancak bilgisayardan da https://www.getcontact.com/en/unlist adresine girmeniz gerekecektir. Buradan da numaranızı sildiğinizde 24 saat içinde numaranız sistemden kalkacaktır.

Eşinizin telefonunda bu uygulama varsa...

İLİŞKİLİ HABER

Eşinizin telefonunda bu uygulama varsa...
Kadınlara özel telefon uygulamaları

İLİŞKİLİ HABER

Kadınlara özel telefon uygulamaları
Yeni anneler için akıllı cihaz uygulamaları

İLİŞKİLİ HABER

Yeni anneler için akıllı cihaz uygulamaları

BİR YORUM YAPIN 6

TheAzxtech 6 yıl önce

Bana bu biraz saçma geldi. Bence bu şöyle bir sistemdir. Ahmette varsa bu uygulama fakat bu uygulama Ali de yoksa Ahmet Ali onu nasıl kaydetmiş göremez bence. Fakat her ikisinde de varsa uygulamada numara vs. kayıtlı olduğundan bu sayede görebilirler bence. Yoksa ben bu uygulamayı yüklemediğim halde başkasını nasıl kaydettiğimi ben göstermeden telefonumdan nereden bilecek.

Misafir 6 yıl önce

Çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için

musti_34 6 yıl önce

iyide herkesin telefonunda en az 10 tane uygulama varki rehpere izin verilip öyle kulanılıyo onlardan ne farkı var. yoksa bu bir reklamıydı

Toplam 2 beğeni

bnb 6 yıl önce

sacmalamayın rehbere ulaşmadan rehberle ilgili bir bilgiyi nasıl alacaksınız koca kafalı olmayın cahiller

isa 6 yıl önce

sakın indirmeyin. bu uygulamaları, rehberiniz de ne kadar kişi varsa kendi sistemine kaydediyor ve görmedik ama tahmin etmesi zor değil, aktif reklam gönderilebilir telefon numaraları diye her yere satıyorlar. Ondan sona niye bana bahis reklamları geliyor diyip durursunuz.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun