Gözde Kansu'nun paylaştığı fotoğraf olay oldu! Gözde Kansu kimdir?

Sen Anlat Karadeniz'in Eyşan'ı Gözde Kansu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı okul fotoğrafı ile olay oldu. Bir çok ünlü isminde yer aldığı fotoğraf takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Gözde Kansu kimdir?

Sen Anlat Karadeniz'in Eyşan'ı Gözde Kansu, sosyal medya hesabından üniversite yıllarına ait bir fotoğraf paylaştı. Kansu'nun "Aynı geminin tayfaları... Bir yola çıkıp sahneden tozunu eksiltmeyenin, emekçinin, seyircinin Dünya Tiyatro Günü kutlu olsun. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi" notunu düştüğü fotoğraf takipçileri tarafından çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

gözde kansu

gözde kansu

Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı kareye sosyal medya kullanıcılarının ilgisi büyük oldu. 1998 yılında çekilen fotoğrafta, Gözde Kansu ile Rıza Kocaoğlu, Şebnem Bozoklu, Selin Türkmen, Engin Altan Düzyatan, Öner Erkan ve Burak Altay gibi isimleri gören takipçileri "Yok böyle kadro! Böyle sınıf mı olur, ünlü karması" yorumunda bulundu.

gözde kansu

gözde kansu

GÖZDE KANSU KİMDİR?

Gözde Kansu, 23 Ağustos 1980 tarihinde İzmir‘de dünyaya gelmiştir. Anaokulu sırasında baleye başlamış. Okul hayatında, sürekli okulun tiyatro ve müzik kolu faaliyetlerinde yer aldı. İzmir Tevfik Fikret Lisesinde lise eğitimini tamamladı. Ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. “Oyuncu Dükkanı” adlı kast ajansındadır.

19 yaşında ailesiyle birlikte İstanbul‘a geldi. Şarkıcı Sıla Gençoğlu çocukluk arkadaşıdır. Yazmayı öğrendiği günden beri şarkı sözü yazıyor.

gözde kansu

gözde kansu

"Dudaktan Kalbe” adlı dizide Nimet karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. “Haylaz Babam”, “Yeter Anne”, “Kurşun Yarası”, “Canım Annem”, “Cemile” ve “Mürüvvetsiz Mürüvvet” adlı dizilerin yanı sıra tiyatro ve kabarede de görev alan Kansu, “Issız Adam” filmiyle de gündeme geldi.

2013 yılının Ekim ayında Atv’de yayınlanan “Veliaht” yarışmasında sunuculuk yapmakta iken, giydiği dekolte kıyafeti, bakan Hüseyin Çelik‘in beğenmemesi yüzünden işinden oldu.

Gözde Kansu, şimdilerde ise Atv ekranlarında reyting rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz adlı dizi de Eyşan karakterini canlandırmaktadır.

gözde kansu

gözde kansu

Gözde Kansu'nun Rol Aldığı Film ve Dizileri;
2011 – Al Yazmalim (Tv dizisi)
2010 – Hanımın Çiftliği (TV dizisi)
2009 – Bahar Dalları (TV dizisi)
2009 – Neşeli Hayat
2007 – Dudaktan Kalbe
2008 – Issız Adam
2006 – Cemile (TV dizisi)
2005 – Haylaz Babam (TV dizisi)
2005 – Kısmet (dizi) (TV dizisi)
2004 – Canım Benim (TV dizisi)
2004 – Mürüvvetsiz Mürüvvet (TV filmi)
2002 – Yeter Anne (TV dizisi)
2000 – Üzgünüm Leyla (TV dizisi)
2000 – Abuzer Kadayıf (film)
1999 – Ayrılsak da Beraberiz

Sen Anlat Karadeniz'in yeni oyuncusu İlayda Çevik kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Sen Anlat Karadeniz'in yeni oyuncusu İlayda Çevik kimdir?

BİR YORUM YAPIN 1

ayse 4 yıl önce

Gozde abla hem cok guzel hem basarilisin basarilarinin devamini diliyorum

Toplam 1 beğeni