Survivor Hilmi Cem İntepe kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Survivor'ın en hızlı isimlerinden birisi olan Hilmi Cem İntepe, parkurlarda gösterdiği üstün başarı ile ekranların en sevilen ve en çok konuşulan isimlerinden birisi haline geldi. Peki Hilmi Cem İntepe kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? Hayatı ve biyografisi...

TV 8  ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgi ile izlenen Survivor 2018 bu sezonda da yarışmacıları ile adından sıkça bahsettirmeyi başardı. Survivor All Star takımının başarılı isimlerinden biri olan Hilmi Cem İntepe, hem hızı hem de azmi ile izleyenlerin beğenisini kazandı. Peki Hilmi Cem İntepe kimdir? Merak edenler için araştırdık...

hilmi cem intepe

hilmi cem intepe

HİLMİ CEM İNTEPE KİMDİR?

Hilmi Cem İntepe, 19 Mayıs 1992 tarihinde Muğla, Yenice'de dünyaya gelmiştir. Anne ve babası ilkokul öğretmenidir.  İstanbul‘da yaşayan bir ablası vardır. 18 yaşına kadar Bodrum, Güvercinlik’te yaşamış. Bodrum lisesinden mezun olmuştur. Küçük yaşlardan beri dans ve akrobasi ile uğraşan Hilmi Cem İntepe, Muğla üniversitesinde (BESYO)Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunda okumaya devam etmektedir. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiç bir yardım almadan kendisi öğrenmiştir. 17 yaşında latin dansı eğitimi almaya başlayan Hilmi Cem, bir çok kez salsa da Türkiye Gençler Şampiyonu olmuştur. 

hilmi cem intepe

hilmi cem intepe

Hilmi Cem İntepe, Muğla’da “Allstar Dance Academy” adında bir dans ve spor okulu sahibi olmuştur. Bu okulda dans eğitmenliğine devam etmektedir.

Hilmi Cem İntepe, 2012 yılında Acun Ilıcalı‘nın yapımcılığını yapıp sunduğu “Yetenek sizsiniz Türkiye” yarışmasına da katılmış yarı finale kadar gelebilmiştir. Ardından 2013 yılında Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarışmış ve ilk defa bir gönüllü olarak finale adını yazdıran şampiyon olmuştur. 2015 yılında da Survivor All Star yarışmasına katılan İntepe bu kez de 3. olarak yarışmayı tamamlamıştır.

hilmi cem intepe

hilmi cem intepe

Survivor ile ekranların tanına ve sevilen yüzü haline gelen Hilmi Cem İntepe, oyunculuk alanında bir çok teklif almaya başlamış ve bu teklifleri değerlendirmişti. Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu ve Bodrum Masalı dizilerinde ve Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4 ve  Vecihi Hürkuş filminde rol almıştır.

hilmi cem intepe

hilmi cem intepe

Hilmi Cem İntepe, şimdilerde ise Survivor 2018 All Star takım kadrosunda yer alarak ekranlarda izleyici ile buluşuyor.

BİR YORUM YAPIN 6

hilmicem intepe 5 yıl önce

abi benim çok kasım var ben muğlalıyım

Toplam 5 beğeni

hildam 5 yıl önce

Şampiyon olarak doğdun allahın izniyle olacaksın

Toplam 4 beğeni

helin 5 yıl önce

gercten çok başarılısın sana hayranım

Toplam 0 Beğeni

Kübra 5 yıl önce

Hilmicem bu sene hak ettiği yerde yani şampiyonlukta olacak!

Toplam 3 beğeni

Seval Sena 4 yıl önce

Hilmi Cem İntepe çok yakışıklı ve çok güzel Hilmi Cem İntepe şampiyon olmuş.Onu Tebrik Ederim.

Toplam 1 Beğeni

Arzu 5 yıl önce

Maşallah çok yakışıklı

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun