Hafta sonu tatilinde gezilebilecek yerler...

Havaların ısınmaya başlamasıyla gezme sezonu da açılmış oldu. Eğer sizde hafta sonunuzu sakin ve güzel bir yerde geçirerek dinlemek istiyorsanız bu haber tam size göre...

Tüm haftanın yorgunluğunu atıp sevdiklerinizle huzurlu bir ortamda vakit geçirmek için tercih edebileceğiniz mekanları sizler için derledik. 

İşte güzel bir hafta sonu için gezilebilecek mekanlar...

AĞVA 

İstanbul'a çok yakın olan Ağva hafta sonunu geçirebileceğiniz sakin ve huzurlu yerlerden biri. Doğal güzellikleri, denizi, lezzetli yemekler yiyebileceğiniz restoranları ile Ağva, görülmeyi hak ediyor. 

ŞİLE 

Yaz aylarında kalabalıklığından ve şikayet edilen Şile'nin en güzel ziyaret edilme mevsimi ilkbahar ve sonbahardır. Sakin doğası ve yumuşak havası ile Şile ziyareçilerini bekliyor. 

POYRAZKÖY 

Marmara ve Karadeniz'in kesişme noktası olan Poyrazköy, uzun yıllar askeri bir bölgeydi. Bu nedenle doğası zarar görmemiş nadir bölgelerden biridir. Sahili ve güzel doğası ile çok özel olan Poyrazköy, gezmek ve dinlenmek için bulunmaz bir bölge. 

POLONEZKÖY 

Yeşilin her tonunu görebileceğiniz butik otelleri ve kır restoranları ile vazgeçilmez mekanlarınızdan olacak Polonezköy, başınızı dinlemek için gidebileceğiniz yegane mekanlardan biri. 

ANADOLU FENERİ 

İstanbul'a çok yakın Karadeniz'in hırçın ve bir o kadar da dinlendirici havasını içine çekebileceğiniz mutlaka görülmesi gereken bir yer. 

RUMELİ FENERİ 

Sade bir balıkçı kasabası olan Rumeli Feneri, yıllardır İstanbulluları ve çevre illerden gelen misafirleri ağırlıyor. İsmini almış olduğu fenere altından bir yatır olduğu gerekçesiyle çıkmak mümkün değil ama doğa güzellikleri ile huzur başkenti gibi. 

Bebekle seyahat edilirken nelere dikkat edilmeli?

İLİŞKİLİ HABER

Bebekle seyahat edilirken nelere dikkat edilmeli?
Adalarda gezilecek yerler...

İLİŞKİLİ HABER

Adalarda gezilecek yerler...
İstanbul'da gezilecek kutsal mekanlar

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'da gezilecek kutsal mekanlar
İstanbul'da gezilecek park ve bahçeler

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'da gezilecek park ve bahçeler

BİR YORUM YAPIN 0