Survivor Berna Canbeldek elendi mi? Berna Canbeldek kimdir?

Survivor 2018 Ünlüler kadrosuna yeni dahil olan isim Berna Canbeldek, geçirmiş olduğu sakatlık sebebi ile yarışmadan diskalifiye edildi. Hem yaşadığı acı olay hemde adadan gidişi ile takım arkadaşları ve izleyenleri büyük üzüntüye sokan Canbeldek merak edilen isim oldu. Peki Berna Canbeldek kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Survivor kadrosuna yeni dahil olan isim Berna Canbeldek, başarılı performansı ile geldiği ilk günden beri adından sıkça bahsettirmeye devam ediyordu. Geçtiğimiz gün oyun parkurunda yaşanılan kaza sonucu ağır yara alan Canbeldek, yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. 

berna canbeldek

berna canbeldek

Berna Canbeldek'in sağlık durumu ile ilgili Acun Ilıcalı, ada konseyinde şu açıklamayı yaptı; Acun Ilıcalı, “Size çok ama çok üzücü bir haberim var. Maalesef üzülerek söylüyorum, ünlüler takımından bir yarışmacı Survivor'a veda etmek zorunda kaldı. Berna maalesef diz kemiğinde çatlak olduğu için Survivor'a devam edemeyecek. Kendisini çok severim. Büyük ümitlerle gelmişti. Çok mutlu olmuştu, onu davet ettiğimiz zaman. Ama her zaman söylüyorum sağlık çok önemli arkadaşlar" 

berna canbeldek

berna canbeldek

BERNA  CANBELDEK KİMDİR?

Berna Canbeldek, 1989 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. Türkiye'den Almanya'ya ailesi ile birlikte göç eden Canbeldek Berlin'de yaşamaktadır.

berna canbeldek

berna canbeldek

12 yaşından itibaren dan eğitimi alan Berna Canbeldek, State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin'de eğitim aldı. Yetenekleri arasında dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates bulunan güzel sporcu  Yetenek Sizsiniz Türkiye 2012-2013 finaline ve Survivor 2014 - 2015 Ünlüler-Gönüllüler programlarına katıldı.

berna canbeldek

berna canbeldek

İyi derecede Almanca, Hollandaca ve İngilizce konuşabilen Berna Canbeldek, boş zamanlarında spor yapmayı, sörf yapmayı ve arkadaşları ile sohbet etmeyi seviyor.

BİR YORUM YAPIN 0