23 Nisan indirim şenliği başladı!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel dünyaca ünlü markalar %50'ye varan indirim kampanyaları başlattı. Sizler için indirime giren markaları araştırdık. İşte 23 Nisan'a özel indirime giren markalar...

GRATİS

Türkiye'nin kişisel bakım mağazası olan Gratis, 18-23 Nisan tarihleri arasında geçerli Max Factor, Loreal Paris, Diadermine yüz bakım ürünlerinde %50, The Balm, Sleek, Maybelline makyaj ürünlerinde %40'a varan indirim fırsatı bulunuyor.

COSMETİCA

Kozmetik sektöründe sık sık indirimleriyle tanınan Cosmetica, 23 Nisan'a özel büyük bir indirim kampanyası başlattı. 18-23 Nisan tarihleri arasında cilt bakımı %50, makyaj ürünleri %40, deodorant çeşitlerinde ise %50 indirim fırsatı bulunuyor.

EVESHOP 

Eveshop hem 23 Nisana hem de 100. mağaza açılışlarına özel kargo ve sadece internet sitesinde geçerli %50 indirim kampanyası var.

MİGROS

Türkiye'deki büyük süpermarket zincirlerinden biri olan Migros, çocuklar için seçili ürünlerde %40'a varan indirim bulunuyor.

Kadın kuaförlerinde yaşanan can sıkan durumlar

İLİŞKİLİ HABER

Kadın kuaförlerinde yaşanan can sıkan durumlar
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0