İstanbul'da gelinlik alınabilecek yerler

Düğün hazırlıkları sırasında en zorlanılan konulardan biri gelinlik seçimidir. Gelinlik seçimi kadar gelinliğin nereden alınacağı önemli bir konudur. İşte sizlere İstanbul'da gelinlik alabileceğiniz mekanlar...

Eğer gelinliğinizi nereden alacağınızı bilmiyorsanız bu haber tam size göre... Birbirinden güzel gelinlik modelleri ile İstanbul'da gelinlik alabileceğiniz yerler...

FATİH GELİNLİKÇİLER ÇARŞISI 

Fatih semti gelinlik bakımından en fazla çeşidin olduğu yerlerden biridir. Cadde boyunca birbirinden farklı butik ve gelinlikçi dükkanları mevcuttur. Ama bunların arasından son moda ve en kaliteli gelinliklerin olduğu yer gelinlikçiler çarşısıdır. Müşterileri her fiyat aralığında gelinlik modelleri sunan çarşı, Türkiye'nin en büyük gelinlik çarşısıdır. 

NİŞANTASI-BAĞDAT CADDESİ 

Nişantaşı ve Bağdat Cadde'sinde bulunan mağazalarda büyük markaların gelinliklerine ulaşabilirsiniz. Ancak bu mağazalar diğerlerine göre daha pahalıdır. Bunun dışında buralarda bulunan mağazalara rezervasyonla gidilmektedir. 

KADIKÖY-SÖĞÜTLÜ ÇEŞME 

Kadıköy'de Kuşdili Caddes'i üzerinde sıralanmış pek çok butik ve moda evi mevcut. Bu mekanlarda isteğinize göre pek çok farklı gelinlik modeli bulabilirsiniz. 

KUYUMCUKENT WEDDİNG WORLD

Çok büyük bir tesis olan bu yerde birbirinden farklı modellerde gelinlikler bulabileceğiniz gibi düğününüzle ilgili pek çok aksesuara da ulaşabilirsiniz. 

Bunların dışında Bakirköy, Pendik, Ümraniye ve Mahmutbey'de de bütçenize uygun farklı çeşit ve modellerde güzel gelinlikler bulabilirsiniz.

2018 İlkbahar-Yaz gelinlik modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2018 İlkbahar-Yaz gelinlik modelleri
Günübirlik gezilebilecek turlar

İLİŞKİLİ HABER

Günübirlik gezilebilecek turlar
İstanbul'da gezilecek park ve bahçeler

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'da gezilecek park ve bahçeler
En popüler kına gecesi konseptleri

İLİŞKİLİ HABER

En popüler kına gecesi konseptleri

BİR YORUM YAPIN 2

Ozge 3 yıl önce

Ben Birtane kına alacam

Azra 3 yıl önce

Birtane uzun gelinlik kaç lira resmini gider