Genç modacıların defilesine büyük ilgi!

Tesettür modasının son zamanlardaki temsilcileri genç tasarımcılar oldu. Tasarladıkları kıyafetlerle büyük beğeni toplayan genç modacılar, Melike Çengel ve Kübra Alpay'ın birlikte hazırladıkları tesettür abiyeler görücüye çıktı. Defilenin detayları sadece yasemin.com'da.

Modayı yakından takip eden tesettürlü hanımlara müjde! Özel günlerin vazgeçilmezi olan abiyelere yeni bir soluk geliyor. İki genç tasarımcının bir ayda hazırladıkları muhteşem defile bugün görkemli bir törenle gerçekleşti. Pırıl pırıl ve gösterişli abiye sevenlerin çok beğeneceği farklı tasarımlar, tesettürlü hanımların ve modacıların beğenisine sunuldu. 

Defilenin tasarımcılarından Kübra Alpay defile ile ilgili yasemin.com ekibine açıklamalarda bulundu. Tasarımcı Kübra Alpay, defileyi bir ay gibi kısa bir sürede hazırladıklarını belirterek, "Defileye hazırlanmamız masaya yatırmamız tam bir ayda gerçekleşti. Ramazan’da iftar davetlerimiz ramazandan sonra da sonbahar koleksiyonumuz olacak. Melike Çengel'le tanıştıktan sonra ikimizin de ortak hayalinin bu olduğuna karar verdik. Bu yolda ayrı ayrı yürüyecekken yollarımızı kesiştirip bu defile ile güzel bir açılış yapabileceğimizi düşündük" dedi. 

BİR YORUM YAPIN 0