Stalker nasıl olunur?

Pek çok insan yeni tanıştığı kişiler hakkından bilgi sahibi olmak için o kişinin sosyal medya hesaplarını stalklıyor. Peki, iyi bir stalker olmak için ne yapmak gerekir? Stalker olmanın püf noktaları nelerdir? Sizler için araştırdık.

Günümüzde insanlar çalıştıkları kurumlardan gezdikleri yerlere kadar hemen hemen tüm kişisel bilgilerini sosyal medya hesaplarında paylaşıyor. Bu nedenle hakkında bilgi sahibi olmak istediğimiz kişilerin sosyal medya hesaplarını vakit kaybetmeden incelemeye koyuluruz. Size vereceğimiz önerilerle staklamak istediğiniz kişiler hakkından öğrenmek istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 

İşte sizlere iyi bir stalker olmanın püf noktaları...

Kişilerin sosyal medya hesaplarında dolaşırken stalkerları durduran en önemli sorun hesabın kitli olması. Eğer araştırmak istediğiniz kişiyi az çok tanıyorsanız onun ilgi alanına hitap eden bir sosyal medya hesabı açın. Daha sonra bu kişiye takip isteği yollayın. Sizi kabul ettiği takdirde kolaylıkla onun hesabına girerek fotoğraflarını görebilirsiniz. 

Eğer hesabını incelediğiniz kişinin fotoğraflarını yanlışla beğenmek istemiyorsanız bu hesaba telefon yerine masaüstü bilgisayardan girin. Böylelikle hesap içinde korkmadan gezebilirsiniz. 

Stalkladığınız kişinin sosyal medya üzerinde paylaştığı her hareketinden haberdar olmak istiyorsanız yapmanız gereken çok basit. Twitter ve Instagram hesaplarınızdaki bildirim özelliğini açın ve gelen bildirimleri mutlaka inceleyin. 

Bazı zamanlarda kişiler birbirlerinden çok fazla hoşlanmadıkları için sosyal medya hesaplarından birbirlerini engelleyebilirler. Ancak buna rağmen birbirlerinin ne yaptıklarını merak ederler. Bunun için yapmanız gereken iki şey var. Ya sahte bir hesap açacaksınız ya da yakın arkadaşınızın hesabından bu kişiye takip istediği yollayarak stalklamaya devam edeceksiniz. 

İnsan ilişkilerinde yapılan hatalar

İLİŞKİLİ HABER

İnsan ilişkilerinde yapılan hatalar

BİR YORUM YAPIN 0