Haziran ayı konser takvimi

Okulların kapanması ve yaz mevsiminin gelmesi ile büyükşehirlerde konserler hız kazandı. Eğer sizde sevdiğiniz sanatçıların konserlerini takip etmek istiyorsanız bu haber tam size göre...

Çeşitli etkinliklere katılarak sosyalleşmek isteyenler için konserler bulunmaz bir fırsattır. İşte sizlere dört büyükşehirde önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan konserler...

İSTANBUL'DA BULUNAN KONSERLER

Haziran ayında Jolly Joker, dört güçlü sese ev sahipliği yapacak. 22 Haziran'da Koray Avcı, 23 Haziran'da Yaşar, 26 Haziran'da Hakan Altuğ, 30 Haziran'da ise Berkay, bu mekanda sahne alacak. 

İstanbul Anadolu Yakası'nda da yine sevilen sanatçılar sahne alacak. Arabesgue Project'de 15 Haziran'da Manuş Baba, 16 Haziran'da Özgün şarkıları ile sevenleriyle buluşacak. Ogün Şanlısoy ise Mori Performance'de yer alacak. 

İZMİR'DE BULUNAN KONSERLER

Haziran ayı boyunca İzmir pek çok ünlü ismi konuk edecek. Mavibahçe Soldout Performance'de 8 Haziran'da Yaşar, 20 Haziran'da Mehmet Erdem, 27 Haziran'da Can Gox, 28 Haziran'da Melek Mosso, 29 Haziran'da Tan Taşçı sahne alacak. 

ANTALYA'DA BULUNAN KONSERLER

Haziran ayında sahnesinde pek çok ünlü ismi ağırlayacak olan Jolly Joker'da 15 Haziran'da Hakan Altuğ, 16 Haziran' Koray Avcı sahne alacak. Bunların dışından yaptığı şarkı ile müzik listelerinde üst sıralara taşınan Tuğçe Kandemir, 22 Haziran'da Antalya Jolly Joker'da olacak. Berkay 23 Haziran'da aynı mekanın sahnesinde sevenleri ile buluşacak.

Kadın girişimci desteği nasıl alınır?

İLİŞKİLİ HABER

Kadın girişimci desteği nasıl alınır?
Aileyle alakalı en komik capsler

İLİŞKİLİ HABER

Aileyle alakalı en komik capsler
İnsanlara nasıl hayır diyebiliriz?

İLİŞKİLİ HABER

İnsanlara nasıl hayır diyebiliriz?

BİR YORUM YAPIN 0