Bayram tatili için nerelere gidilir?

Ramazan Bayramı'nın gelmesine sayılı günler kala, pek çok kişi tatil planları yapmaya başladı. Eğer sizde Ramazan Bayramı tatili için yakın ama güzel bir yerlere gitmek istiyorsanız bu haber tam size göre...

Bayram tatilini doğayla iç içe ancak çok uzaklara gitmeden yakın bir yerlerde geçirmek isteyenler için İstanbul'a yakın tatil rotalarını derledik. 

İşte başınızı dinlemek ve kısa zamanda güzel bir tatil yapmak isteyenler için tatil mekanları...

KIRKLARELİ, İĞNEADA

Longoz ormanları ile kaplı, Karadeniz'in en güzel sahillerinden olan İğneada, İstanbul' a sadece 2.5 saat uzaklıkta. Daha önce hiç görmediğiniz bitki çeşitliliği ile sizi kendine hayran bırakacak ormanları ve sakin atmosferi ile İğneada, görülmeye değer.

 

ÇANAKKALE, GÖKÇEADA

Kendine özgü taş evleri, dini yapıları ve farklı tarzdaki kafeleri ile en güzel tatil mekanlarından biri olan Göçkeada'dır. Pek çok turist sadece adadaki benzersiz güneş batışı manzarasını izlemek için buraya gelmektedir. Dibek kahvesi ve badem kurabiyesi adanın meşhur lezzetleridir. Hem denize girmek hem de farklı anılar biriktirmek için Göçkeada vazgeçilmez bir tatil rotasıdır. 

BARTIN, AMASRA

Tarihi dokusu ve benzersiz coğrafyası ile bayram tatili için gezilecek en güzel yerlerden biri Amasra'dır. Amasra hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayınız. 

ÇANAKKALE, BOZCAADA

Marmara Bölgesi'nde yaşayanlar için en çok tercih edilmesi gereken tatil mekanlarından biri, Bozcaadadır. Tarihi dokusu ve lezzetli yemekleriyle ziyaretçilerini en güzel şekilde ağırlayan Bozcaada, sadece bayram değil, diğer tatil günleri içinde güzel bir adres. 

SAKARYA, SAPANCA

Ziyaret edenlerin saklı bir cennet olarak niteledikleri Sapanca, Sakarya iline bağlı küçük bir ilçedir. Yeşil doğası ve sakin gölü ile gidenlere huzur dolu anlar yaşatır. Sapanca'da güzel doğası ve gölünün yanı sıra tarihi mekanları da gezebilirsiniz. 

Günübirlik gezilebilecek turlar

İLİŞKİLİ HABER

Günübirlik gezilebilecek turlar
Tatil çantanızda mutlaka olması gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Tatil çantanızda mutlaka olması gerekenler
Dünyanın en ilginç havuzları

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en ilginç havuzları

BİR YORUM YAPIN 0