En ucuz bayram alışverişi nerelerde yapılır?

Ramazan Bayramı'nın gelmesine sayılı günler kala evlerde alışveriş telaşı başladı. Pek çok kişi bayramda hem ucuz hem de kaliteli giyinmenin yollarını arıyor. Bizde sizler için İstanbul'da ucuza kaliteli giyim ürünleri satan mekanları derledik.

Her bayram olduğu gibi bu bayramda tüm aile tepeden tırnağa giyinecek. Peki, bunu en az maliyetle yapmak ister misiniz? Eğer cevabınız evetse sizler için derlediğimiz mekanları gezebilirsiniz. 

EMİNÖNÜ

Bayram, düğün gibi alışverişlerin yıllardır yapıldığı en önemli adres Eminönü'dür. Çoğu zaman kalabalıklığından şikayet edilen ama uğramadan da geçilmeyen Eminönü, çeşitli ürün seçenekleri ile tüketicinin yüzünü güldürüyor. Sadece ürün çeşitliliği değil aynı zamanda uygun fiyatlarında olduğu Eminönü çarşısına uğramadan bayram alışverişi yapmayın. 

TAKSİM 

Taksim'de İstiklal Caddesi üzerinden birbirinden güzel ürünlerin satıldığı pasajlar bulunuyor. Üstelik bu pasajlardan dünya markalarının ürünlerini yarı fiyatından daha ucuza satın alabilirsiniz. Taksim'de ucuz giyimin adresi olan pasajlardan en önemli iki tanesi, Beyoğlu İş Merkezi ve Terkos Pasajı'dır. 

BEŞİKTAŞ ÇARŞISI SİNANPAŞA PASAJI

Beşiktaş merkezde bulunan pasaj, pek çok farklı tarzda kıyafeti bulabileceğiniz dükkanlarla dolu. Dükkanların içinde birbirinden ucuz ve markalı ürünler bulabilirsiniz. 

OPERA ONUR PASAJI-KADİKÖY

Bahariye caddesi üzerinde bulunan Opera Onur Pasajı, Anadolu Yakası'nda oturanları en sık ziyaret ettikleri pasajlardan biri. İstanbul'un en eski pasajlarından olan Opera Onur Pasajında, diğer pasajlarda olduğu gibi markalı ürünler uygun fiyatlara satılmaktadır. 

Bunların dışında sosyete pazarlarından da giyinerek şıklığınızı ortaya koyabilirsiniz. Sosyete pazarlarının listesine ulaşmak için buraya tıklayın. 

 

Bavul nasıl hazırlanır?

İLİŞKİLİ HABER

Bavul nasıl hazırlanır?
Bayram şekeri alırken nelere dikkat edilmeli?

İLİŞKİLİ HABER

Bayram şekeri alırken nelere dikkat edilmeli?
Ramazan bayramına özel kozmetik indirimleri

İLİŞKİLİ HABER

Ramazan bayramına özel kozmetik indirimleri

BİR YORUM YAPIN 0