2000'den sonra çekilmiş en iyi diziler

Günümüzde neredeyse sinema filmlerini aratmayan diziler çekiliyor. Sizler için 2000'li yılların başından bu yana çekilen en iyi yabancı dizileri derledik.

Türkiye'de olduğu gibi tüm dünyada da dizilere verilen önem arttı. Bütçeleri sinema filmlerini geçen diziler, sadece yayınlandıkları ülkelerde değil neredeyse tüm ülkelerde internet üzerinden izleniyor. İşte sizlere 2000 yılından sonra çekilen ve büyük izleyici oranlarına sahip diziler....

VİKİNGLER

Kanada-İrlanda ortak yapımı olan dizi, vikinglerin tarihsel serüvenini anlatıyor. Sadece tarih severlerin değil, macera ve fantastik dizilerden de hoşlananların beğenerek izledikleri Vikingler, takip etmeye değer diziler arasında. 

THE MENTALİST 

Sıra dışı bir dedektif olan Patrick Jane'in karısı ve çocuğu Red Jhon isimli bir seri katil tarafından öldürülmüştür. İnsanların fikirlerini okumak gibi bir yeteneği olan Patrick Jane, bir araştırma bürosunda çalışmaya başlar. Patrick Jane tüm hayatını gizemli olayları çözmeye adamıştır. 

HOW  I MET YOUR MOTHER

Bir komedi dizisi olan How I Met Your Mother, dizini ana karakterlerinden olan Ted'in çocuklarına anneleriyle nasıl tanışdıklarını anlatmasıyla başlar. Ancak bu tanışma sırasından Ted'in başına son derece komik ve içinden çıkılmaz olaylar gelmiştir. 

DEXTER

Doğuştan seri katil özellikleri taşıyan Dexter Morgan'ın maceralarını anlatan diziye  IMDB 8.8 vermiştir. Çok küçükken bir polis memuru tarafından evlat edinilen Dexter, bir yandan gerçek aile bağlarını ararken bir taraftan da kendi yöntemleri ile suçlulara ceza vermektir. Etkileyici sahneleri ile dizi yayınlandığı dönemde büyük beğeni toplamıştır. 

BREAKİNG BAD

Son yılların en beğenilen dizilerinden biri Breaking Bad'dir. Kanser olduğunu ve kısa bir süre sonra öleceğini öğrenen bir kimya öğretmenin yasa dışı işlere kalkışmasının ardından gelişen olayların konu edildiği dizi, yer yer dramatik yer yer ise aksiyon unsurları ile izleyici ekrana kilitliyor. 

PRİSON BREAK 

Yakında Türk versiyonunun da çekileceği konuşulan dizi sıra dışı bir hikayeye sahip. Üzerine atılan bir iftira sonucu abisi hapse giren Michael, abisini kurtarmak için kendini hapse attırır. Abisini hapisten kaçırmak için akıl almaz bir plan kuran Micheal'e hapiste bulunduğu süre içinde başka mahkumlarda katılır. 

LOST

Yayınladığı dönemde büyük ses getiren Lost dizisi, uçak kazasından kaybolan ve ıssız adaya düşen 48 kişinin adada verdikleri yaşam mücadelesini anlatıyor. Birbirini tanımayan bu 48 kişinin yaşam mücadelesi merak izlenecek kadar ilgi çekici ve sıra dışı. 

 

Türk dizilerinin en sevilen kötü kadın karakterleri

İLİŞKİLİ HABER

Türk dizilerinin en sevilen kötü kadın karakterleri
En iyi Türk komedi filmleri

İLİŞKİLİ HABER

En iyi Türk komedi filmleri
Sodalı börek nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Sodalı börek nasıl yapılır?
Çocukların ideal boy ve kilo ölçüsü kaç olmalı?

İLİŞKİLİ HABER

Çocukların ideal boy ve kilo ölçüsü kaç olmalı?

BİR YORUM YAPIN 0