TRT Çocuk'tan açıklama: Akıl dışı bir iftira

TRT Çocuk, sosyal medyada hakkında çıkan iddialara yönelik bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

TRT Çocuk kanalında uzun süredir yayınlanan Maysa ve Bulut isimli çizgi film hakkında geçtiğimiz günlerde sosyal medyada subliminal mesaj içerdiği iddiaları yer almıştı. TRT Çocuk yapılan o iddialara karşı bir açıklama yayınladı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bugün bazı sosyal medya hesaplarından bilinçli bir şekilde servis edilen TRT Çocuk kanalına dönük iftira dolu yayınlar üzerine aşağıdaki açıklamanın gereği doğmuştur.

TRT Çocuk kanalımızda yayınlanan Maysa ve Bulut isimli çizgi filminde yer alan fırtına sahnesinde herkes telaşla koşturarak zararı azaltmak için çaba harcarken, bir oba sakini de eşeğini korumak için ahıra götürmeye çalışmaktadır.

Rüzgardan ötürü sallanan şalvarın göründüğü bu sahne; hastalıklı bir zihnin ürünü olarak akıl dışı bir iftirayla yorumlanmıştır.

Maalesef bazı haber siteleri de bu hastalıklı zihniyetin maksatlarına ortak olarak TRT Çocuk kanalına yönelik büyük bir iftiraya yayınlarında yer vermişlerdir.

Kendi sapık yaklaşımlarını; TRT Çocuk ve yörüklerin hayatının anlatıldığı ”Maysal ve Bulut" çizgi filmini de alet eden bu aşağılık iftirayı, bütün varlığımızla ve inancımızla reddediyoruz.

TRT Çocuk kanalına bu türden iftiralarla dil uzatmaya tevessül edenleri milletimiz huzurunda bir kez daha lanetlediğimizi tekrarlamak istiyoruz

Gerekli tüm yasal süreçlerin başlatıldığını kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Bir iyilik perisi hikayesi: Nişantaşı'nı bıraktı Afrika yollarına düştü

İLİŞKİLİ HABER

Bir iyilik perisi hikayesi: Nişantaşı'nı bıraktı Afrika yollarına düştü
Kiralık Aşk dizisinde oynayan Oğuzhan Tükenmez hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Kiralık Aşk dizisinde oynayan Oğuzhan Tükenmez hayatını kaybetti
Mehmet Günsür mavi yolculukta

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Günsür mavi yolculukta
Alicia Keys 'Halkalı şeker' türküsüyle yüzerse...

İLİŞKİLİ HABER

Alicia Keys 'Halkalı şeker' türküsüyle yüzerse...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0