Kolay banyo lifi nasıl örülür?

Örgü örmeyi seven kadınların pratik bir şekilde yapabileceği lif yapımını sizler için araştırdık. İşte lif örmenin kolay yolu...

Banyo yaparken kullanacağınız lifi yapmaya başlamadan önce 5 beyaz, 5 sarı, 5 beyaz ve 5 sarı olmak üzere 20 tane fıstık zinciri yapın. İlk sırayı yaparken en sonda kullanılan renk olan sarı ile başlayarak, 5 sarı, 5 beyaz, 5 sarı ve 5 beyaz şeklinde üçlü fıstık örgüsü kullanın.

Ardından ikinci sıraya gelince yine sonda kullanılan rengi yani beyazı kullanarak 5 beyaz, 5 sarı, 5 beyaz ve 5 sarı üçlü fıstık örgüsüne devam edin. Dört sırayı aynı işlemle ördükten sonra aynı renk üzerine aynı renk fıstıklar gelecek hiza örüp, 5. sıraya gelirken farklılık yapıp son rengi kullanmayın.

Sarı ile bitirip beyaz ile başlayın. Bundan sonraki üç sırayı 5. sıradakilerle uyumlu bir şekilde aynı renk ile örün. 9. sıraya gelince de ipliklerin rengini değiştirip, 4 sıra daha ördükten sonra 13. sırada yine renk değiştirerek sırayı bitirin ve lifi hazır hale getirin. Örümcek örgüsü yöntemiyle lifin etrafını hallettikten sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yemek yaparken yapılan hatalar

İLİŞKİLİ HABER

Yemek yaparken yapılan hatalar
Tatil sonrası saç ve cilt bakımı

İLİŞKİLİ HABER

Tatil sonrası saç ve cilt bakımı

BİR YORUM YAPIN 0