Emine Erdoğan'a 'İnsani Takdir Ödülü' verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a Dünya Müslüman Hayırseverler Kongresi'nde 'İnsani hizmeti Takdir' ödülü verildi.

Londra'da düzenlenen Küresel Donörler Forumu çerçevesinde Emine Erdoğan 'İnsani Hizmet Takdir' ödülüne laik görüldü. Aynı zamanda forum çerçevesinde Kızılay ve Türk havayollarına da bu ödülden verildi.

Sayın Erdoğan, bu ödül hakkındaki düşüncelerini sosyal medya hesabında bu sözlerle paylaştı: "Küresel Donörler Forumu çerçevesinde gerçekleştirilen ödül töreni vesilesiyle dünyanın farklı yerlerinden hayırseverlerle tanışma imkanı buldum. Dünya Müslüman Hayırseverler Kongresi ile etkinliğin ev sahipliğini yapan City of London yetkililerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 

Dünya Müslüman Hayırseverler Kongresi, Londra'da düzenlediği Küresel Donörler Forumu çerçevesinde şahsımı 'İnsani Hizmeti Takdir' ödülü ile onurlandırdı. Bu ödülü her zaman mazlumun ve yardıma muhtaçların yanında olan hayırsever milletimiz adına alıyorum. 

Myamnar'da, Gazze'de, Suriye'de, Yemen'de ve Afrika'nın mağdur coğrafyalarında insanlığın vicdanı olma sorumluluğu, medeniyet değerlerimizin bize verdiği bir ödevdir. Yaşamım boyunca bana onur verecek bu anlamlı ödülün gerçek sahibi, yarışların en güzeli  olan hayırseverlik yarışında dünyanın 1 numarası olan güzel ülkem, Türkiye'dir. Merhamet eli heryere uzanan güçlü Devletim'dir."

Türkiye'nin tek sivil kadın akrobasi pilotu ABD müzesinde!

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'nin tek sivil kadın akrobasi pilotu ABD müzesinde!

BİR YORUM YAPIN 1

Adanalilar 5 yıl önce

ALLAH razi olsun emine hanim ve degerli esi sayin tayip erdogan ve yol arkadaslarindan

Toplam 1 beğeni