Saklıgöl nerede? Saklıgöl'e nasıl gidilir? Kahvaltı fiyatları 2021

Hafta sonu ailecek İstanbul yakınlarında temiz hava eşliğinde muhteşem bir köy kahvaltısı yapmak isteyenler için Şile Saklıgöl ideal bir mekan olabilir. İşte Saklıgöl nerede, nasıl gidilir ve kahvaltı fiyatları ne kadardır, tüm bilinmesi gerekenler...

Kalabalıktan, gürültüden uzak, en çok da iş stresini, haftanın yorgunluğunu üzerinizden tamamen atmak için ailecek ormanın ortasında güzel bir kahvaltıya ne dersiniz? Kilometrelerce yol gitmeden, üstelik uygun fiyatlı bir plan arıyorsanız Şile Saklıgöl tam size göre..."Yasemin.com Rota" ekibi olarak sonbaharı da tam anlamıyla yaşayabileceğiniz İstanbul'a çok yakın olan Saklıgöl hakkında bir araştırma yaptık. Sizler için uygun fiyata ve sakin olan kahvaltı yerlerini mercek altına aldık.

Ağva’da kahvaltı yapılabilecek mekanlar neresi? AğvaİLİŞKİLİ HABERAğva’da kahvaltı yapılabilecek mekanlar neresi? Ağva'ya nasıl gidilir?

İŞTE HAFTA SONUNUN KEYFİNİ AİLENİZLE BİRLİKTE DOYASIYA YAŞAYACAĞINIZ SAKLIGÖL HAKKINDA TÜM BİLİNMESİ GEREKENLER...

SAKLIGÖL'E NASIL GİDİLİR?

İstanbul'un gizli güzelliklerinden birisi olan Şile ilçesinin Karamandere köyünde yer almaktadır. Etrafında ahşaptan kurulu olan restoranı bulunan Saklıgöl, İstanbul'dan 80 kilometre ve yaklaşık 1 saat içerisinde gidebileceğiniz bir mekan. Eğer arabasız gideceksiniz de otobüsler de yer almaktadır. Üsküdar'da yer alan 139- Üsküdar- Şile39A Üsküdar- Ağva, 139T Tepeüstü- Şile gibi İETT otobüslerine binerek kolayca Saklıgöl'e gidebilirsiniz. 

SAKLIGÖL'DE NELER YAPABİLİRİZ?

  • Şile Saklıgöl'de doğa yürüyüşü, piknik, mangal, ızgara yapabilirsiniz. Özellikle kahvaltı için gidildiği düşünülse de mevkide bulunan restoranlarda kolayca akşam yemeğini de yiyebilir, serin serin havada bir Türk kahvesi yudumlayabilirsiniz. 
  • Göl kenarında bulunan yaklaşık 45 dakika süren yürüyüş parkurunda doğanın eşsiz güzelliğinin tadını çıkarabilir, muhteşem fotoğraflar çekebilirsiniz.
  • Özellikle yabancı turistlerin yoğun olduğu Saklıgöl'de kahvaltı yapmak için yalnızca bir mekan olduğu düşünülse de yürüyüş parkurunun sonunda bulunan çok tatlı ve samimi restore edilmiş bir kahvaltı mekanı daha bulunuyor. Gözlemesiyle meşhur olan bu yere mutlaka uğramanızı tavsiye ederiz.

PEKİ, SAKLIGÖL'DE KAHVALTI FİYATLARI NE KADAR?

Saklıgöl'de kahvaltınızı veya mangalınızı kendiniz yapacaksanız, sadece 45 TL vererek masa kiralamanız yeterli. Serpme köy kahvaltısının sınırsız çay da dahil kişi başı ücreti 2021 yılı itibariyle 70 TL.

Saklıgöl Karamandere Sosyal tesisi hem hafta içi hem hafta sonu sabah saat 09:00 itibariyle hizmet vermeye başlıyor. Özellikle yaz aylarında hafta sonları yoğunluk olduğu için açıldığı saatlerde gidilmesi tavsiye ediliyor.

"YASEMİN.COM" EKİBİ OLARAK KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRMENİZİ DİLERİZ :)

Muhafazakar bloggerlerin tercihi; 9 muhteşem tatil yeri

İLİŞKİLİ HABER

Muhafazakar bloggerlerin tercihi; 9 muhteşem tatil yeri
Flamingo köy nerede? Nasıl gidilir? Flamingo köy kahvaltı fiyatı

İLİŞKİLİ HABER

Flamingo köy nerede? Nasıl gidilir? Flamingo köy kahvaltı fiyatı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0