Esenlerli kadınların etkinliğine 'Mustafa Sandal' katıldı

Sağlık Bakanlığı'nın destekleri ile yürütülen "Evimizin Sağlık Elçileri" projesi kapsamında kadınlara yönelik sağlık eğitimi etkinliğine Mustafa Sandal'da katıldı.

"Evimizin Sağlık Elçileri" projesi kapsamında kadınlara sağlık alanında eğitici eğitimler vermek üzere etkinlikler başladı. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun katılımı ve sunumu ile gerçekleşen etkinliğe birçok ünlü doktorda katıldı.

Bunların arasında Prof. Dr. Cihan Uras, Doç. Dr. Aytuğ Altundağ ve Dr. Özlem Cankurtaran vardı. 

Ünlü isim Mustafa Sandal'da katılarak sağlık konusundaki tecrübelerini Esenlerli kadınlarla paylaştı.

Başkan Göksu konuşmasında doktorlar başta olmak üzere destek veren herkese şu sözlerle teşekkür etti:"Esenler İstanbul’un kilometrekareye en fazla insan düşen ilçesi. Ve bu yoğunluğun içerisinde İstanbul’da suçun en az olduğu, diyaloğun en fazla olduğu, hemşehriliğin, dostluğun, komşuluğun en yaygın olduğu, dahası insani ilişkiler anlamında büyük güzelliklere ev sahipliği yapan bir şehir. İstedik ki, bu şehirde, sağlık da en güzel olsun. Bu çerçevede kadınlarımızın evlerinde birer sağlık elçisi olmaları hepimiz açısından çok önemli. Biz belediye olarak hizmetler üretirken, şehrin şu iki sosyal dokusuna çok önem veririz, kadınlar ve çocuklar. Çünkü şunu çok iyi biliriz ki, eğer bir toplumda kadın tebessüm eder hale gelir ve bilinç düzeyi yükselirse, o eve doktor da az girer ilaç da. Bir taraftan da eğer çocuklarımızı tebessüm ettirebilirsek, şehir tebessüm eder. Sağlıkla ilgili atılan adımları son derece önemli bulduğumuzu ifade etmeliyim. Bu açıdan düzenlenen bu programa öncülük eden Sağlık Bakanlığımıza ve ÇABA Derneğimize çok teşekkür ediyorum."

Programın sonunda katılımcılara Fuzûli’nin Su Kasidesinin yanı sıra, Aheng-i Hümayûn isimli albümü hediye edildi.

Erkan Kolçak Köstendil gerçek Vartolu'yu buldu!

İLİŞKİLİ HABER

Erkan Kolçak Köstendil gerçek Vartolu'yu buldu!
27 çift aynı anda 'Evet' dedi

İLİŞKİLİ HABER

27 çift aynı anda 'Evet' dedi

BİR YORUM YAPIN 0