Dünyaca ünlü İrlandalı kadın şarkıcı Müslüman oldu

51 yaşındaki İrlandalı kadın şarkıcı Sinead O'Connor, İslamiyet'i seçtiğini sosyal medya hesabından hayranları ile paylaştı.

Katolik Hristiyanlığını terk edip İslamiyeti seçen Sinead O'Connor, bu haberi Twitter hesabından başı kapalı bir fotoğraf yayınlayarak duyurdu. O'Connor paylaşımında, "Müslüman olduğum için gurur duyuyorum. Bu, her akıllı ilahiyatçının doğal olarak varacağı bir sonuç. Tüm kutsal yazıtlar bizi İslam'a götürüyor. İslam tüm diğer kutsal kitapları gereksiz kılıyor." notunu yazdı.

Ayrıca ünlü şarkıcı, Müslüman olduktan sonra "Şüheda Davitt" adını kullanacağını belirtti. Daha sonra sosyal medya hesaplarındaki profillerden de açık halini kaldırdı. Bir süre sonra hesabından ezan okuduğu bir video paylaştı. 

İŞTE O VİDEO

SİNEAD O'CONNOR KİMDİR? 

ABD'de dünyaya geldi. Sinead O’Connor anne ve babasının ayrılığından sonra annesiyle yaşamaya başladı. 1983 yılında babasının desteğiyle girdiği 'Newtown' adlı okulda müziğe iyice yoğunlaşarak bir deneme albümü çıkardı. Ertesi yıl, bir müzik dergisi aracığıyla tanıştığı Columb Farrey'in yönlendirmesiyle 'Ton Ton Macoute' adını verdiği kendi müzik topluluğunu oluşturdu. 90'lı yıllarda "Nothing Compares" adlı şarkısı ile adını duyurmayı başardı. John Reynolds ile evlenen O'Conner, Bob Dylan'dan Bono'ya kadar, Fachtna O'Ceallaigh ve Marco Pironi gibi sanatçılarla birlikte çalışmalar yaptı.

Hollywood yıldızından Muhammed Bin Selam'ın teklifine ret!

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood yıldızından Muhammed Bin Selam'ın teklifine ret!
ABD'li aktör Robert de Niro'ya şüpheli paket gönderildi

İLİŞKİLİ HABER

ABD'li aktör Robert de Niro'ya şüpheli paket gönderildi
'Avlu' dizisinde 'Jale' ölüyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

'Avlu' dizisinde 'Jale' ölüyor mu?
Sık sık iş değiştirmek boşanma sebebi

İLİŞKİLİ HABER

Sık sık iş değiştirmek boşanma sebebi

BİR YORUM YAPIN 2

Muhammet Pektaş'a 5 yıl önce

Bir gün bu durumu da anlayacak seviyeye gelmenizi umarım.

MUHAMMET PEKTAŞ 5 yıl önce

Dinsiz bir insanın dine geçmesini ya da dindar bir insanın inançsız olmasını anlayabiliyorum. Ama başka bir dine geçmek ruhsal hastalığa işaret ediyor bence. Din hayatın ve ölümün zorluğu ve anlamsızlığı karşısında, insana bir açıklama ve teselli verir. Ortadoğu kaynaklı dinlerin hepsi aynı yöntemleri kullanır. Antidepresan kullanmak istiyorsan, marka tercihinde bulunmak küçük burjuva kibri, dikkat çekme gayreti dışında birşey değildir.