O'Connor: Müslüman olduğum için gururluyum!

Geçtiğimiz yıl İrlandalı dünyaca ünlü şarkıcı Sinead O'Connor sosyal medya üzerinden İslamiyet dinini seçtiğini duyurmuştu. Avrupa Turnesi sırasında görüntülenen şarkıcı İslamiyeti seçtiği için gururlu olduğunu söyledi.

Nothing Compares 2 You isimli şarkıyla tarihe geçmeyi başaran Sinead O'Connor, 2018 yılının Ekim ayında İslamiyeti seçtiğini duyurdu. İsminin bundan sonra Shuhada Sadaqat olduğunu söyleyen şarkıcı Avrupa Turnesine çıktı. Burada verdiği konserler sırasında "Müslüman olduğum için gurur duyuyorum. Bu, her akıllı ilahiyatçının doğal olarak varacağı bir sonuç. Tüm kutsal yazıtlar bizi İslam'a götürüyor. İslam tüm diğer kutsal kitapları gereksiz kılıyor" şeklinde konuştu.

Shuhada Sadaqat

Shuhada Sadaqat

NELER OLMUŞTU?

Sinead O'Connor sosyal medya hesabından Trump ve Katolik Kilise'sine çarpıcı eleştirilerde bulundu. İsmini Şüheda diye değiştiren ünlü şarkıcı dünkü Amerikan seçimlerinden önce "orta yaşlı beyaz erkek hükümranlığı bitti" paylaşımında bulundu. Sonuçlardan sonra ise çok sert eleştirilerde bulunan paylaşımlar yaptı:

"Feci üzgünüm. Birazdan söyleyeceğim o kadar ırkçı bir şey ki, ruhumun bunu hissedebileceğini asla düşünmezdim. Ama gerçek şu ki, (eğer Müslüman olmayan insanlara böyle deniliyorsa) beyaz insanlarla tekrar vakit geçirmeyi asla istemiyorum. Bir an için bile, her ne sebep olursa olsun. İğrençler."

 "Twitter; Trump ve Milbank gibilerin ağızlarından dökülen şeytani pisliği benim ülkeme bile kusmalarına izin verirken bunu yasaklar mı, ​görmesi ilginç olacak"

"Bu ara kişi zeki bir teologsa ve bu yolculuğa çıkmışsa, bilir ki, Tevrat, İncil ve kahrolasıca Mahabarata'daki antik şiddetten Kuran'da söz edilmez…"

HRİSTİYAN DİNİNDEKİ VAHŞET!

Hristiyan din adamlarının bebeklere uyguladıkları vahşi yönteme değinerek;

"Herkes yoksul Amerikalıların Trump'ın kurbanları olduğunu söylüyor. Ama onu siz başa getirdiniz. Öyleyse kendisini kovabilirsiniz. Aksi takdirde onun suç ortağı olursunuz. İslamcı Terörizm denilen her şeyle ilgili de durum aynı. Şeytanın istediği ve sevdiği tam da budur."

Daha sonra Katolik kilisesindeki din adamlarının küçük yaştaki çocuklara yaptıkları taciz olaylarını da sert bir şekilde eleştirdi;

"Biz kiliseyi kovmadık. Burunlarımızın dibinde çocuklarımızla kendilerini tatmin etmelerine izin verdik, üstüne tazminat da ödemediler. Bu 'uygarlık' altında İrlandalı insan evlatlarının yarasına merhem yoktur."

Prenses Diana'nın elbisesi 2 milyon TL'ye alıcısını buldu!

İLİŞKİLİ HABER

Prenses Diana'nın elbisesi 2 milyon TL'ye alıcısını buldu!
Prenses Kate Middleton'un yayın sırasında yaptığı hareket olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Prenses Kate Middleton'un yayın sırasında yaptığı hareket olay oldu!
Şarkıcı İlyas Yalçıntaş 'Kalk Gidelim' dizisinde!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı İlyas Yalçıntaş 'Kalk Gidelim' dizisinde!

BİR YORUM YAPIN 0